Nyheder
imported

Veteranbilerne skinnede i solen i Blokhus

Blokhus og Bilerne trak masser af gæster til Torvet for at beundre de flotte køretøjer.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Den ene klassiker overgik den anden og blev beundret af det store publikum, som søndag eftermiddag på Torvet i Blokhus deltog i Blokhus & Bilerne.
De unikke køretøjer kørte først paradekørsel fra Cobham i Pandrup Industriby til Blokhus og undervejs på ruten havde mange taget opstilling for at se de flere end 50 veteranbiler cruise forbi.

Publikums favoritter
Det var Erhvervsforeningen Destination Blokhus og Visit Jammerbugten som inviterede til den årlige begivenhed.
– Vi er glade for, at her var så mange mennesker. Der var en rigtig god stemning i solskinnet, og mange tog sig god tid til at tage en snak med bilejerne og fordybe sig i motorrum og i bilerne, fortæller Karl Korfits fra arrangørerne.
Og som altid skulle ærespokalen fra Blokhus & Omegns Grundejerforening uddeles til publikums favoritbiler i de to klasser – biler fra 1970 til 1986 samt biler fra 1900 til 1969.
Vinder af den ældste klasse blev Per Mogensen med sin imponerende Rolls-Royce Silver Wraith fra 1951 foran Jens Madsens også flotte Willys Knight A70 fra 1927.
I den yngste klasse stemte publikum på Erik Krarups Morgan +8 fra 1979 som vinder foran Mia Ovrgaards charmerende VW T2 fra 1977.
Første gang Ærepokalerne blev uddelt var ved Blokhus Bys 400 års jubilæum i 2014.
– Før bilernes ankomst gik jernbanen jo kun til Pandrup, så der var ikke mange gæster, der nåede til Blokhus. Men det ændrede bilerne på. Det er dem, der har bragt gæsterne til Blokhus, fortæller Karl Korfits.

Læs om fantastiske oplevelser og events