Nyheder
imported

Vi går stadig mere efter hvidevarer med kvalitet

Grønborg El: Der bliver lagt stadig mere vægt på kvalitet, design og ekstra detaljer til en god pris

Tekst: Martin Frandsen Foto: Presse

Tidligere var det mere almindeligt, at der ikke skulle bruges for mange penge på de hvidevarer, som blev sat i udlejnings- og sommerhusene.
Men det har forandret sig gennem de senere år i takt med, at boligejere og -udlejere er blevet stadig mere bevidste om kvaliteten i også feriehusene.
– Det er en klar tendens, at folk går mere op i kvalitet i også hvidevarer. Det gælder også i udlejningshusene, og det ser vi også fra udlejningsbureauernes side. Men vi har et bredt udbud lige fra de helt billige til de mere dyre mærker som Siemens, Bosch, Liebherr, Smeg og Miele, fortæller Mette Lundsgaard.

Er givet godt ud

Hun er eksperten i hvidevarer hos Grønborg El A/S og kan trække på en erfaring inden for branchen fra siden 2003.
– Vores kunder efterspørger mere kvalitet og kendte mærker. Kunderne vil gerne give 500 eller 1.000 kroner mere, fordi de oplever, at pengene på sigt er givet godt ud, eller de kan lide en ekstra funktionalitet og designet, fortæller Mette Lundgaard.
Hun tager altid udgangspunkt i kundens behov og spørger ind til, hvad man har af ønsker, for eksempel den selvrensende pyrolyse ovn, zeolith tørring i en opvaskemaskine, så man undgår render på glassene, eller en fryser, som ikke skal afrimes.
– Vi finder frem til hvilket behov og prisleje, der passer til kunden, og for mange er det et ønske at købe produkter, som har en ekstra lang garanti, nemlig fire i stedet for de vanlige to år. Det giver en større sikkerhed.

Velkendt syn i området

Grønborg El har de senere år oplevet en stigende travlhed inden for også hvidevarer, og med de mange både store og små opgaver i Hune-Blokhus området er virksomhedens biler et velkendt syn.
Derfor får Grønborg El også mange henvendelser fra sommerhusejere, når skal bygge om, renovere el – eller købe nye hvidevarer, og så er Mette Lundsgaard klar til at give et godt tilbud på eksempelvis en ny opvaskemaskine med tilslutning.
Det kan også være reparation af hvidevarer, eller priser på en ny maskine, hvis det ikke kan betale sig med en reparation.
– Vi kommer selvfølgelig også gerne ud til kunden og måler op til en ny emhætte. Det kan være svært at gøre det selv, siger Mette Lundgaard, som samtidig peger på en af de nye tendenser.
– Det er nye kogeplader og -øer med indbyggede emhætter, så man ikke behøver at have emhætten hængende ned fra loftet. Vi er altid klar med forskellige forslag, lover hun.

Læs om fantastiske oplevelser og events