Blokhus

Vild med vinterferie i Blokhus

Destinationen byder på alsidigt program for børn og voksne

– Naturen, skøjtebanen, forkælelse, oplevelser og gode spisesteder. Blokhus byder på det hele, og for vinterferien er der lagt et endog meget alsidigt program.

Sjov på is
På skøjtebanen på Torvet kan du opleve skøjteprinsesser til et fortryllende skøjteshow 15. og 20. februar, eller lære at spille at spille ishockey 10. og 17. februar.
Om aftenen kan du tage familien og vennerne med til Disco on Ice, hvor der skrues op for hyggen, musikken og lyset om aftenen 8. februar og i weekenderne 14-15. februar samt 21.-22. februar.

Der er både disco, ishockey og prinsesser på skøjtebanen. Foto: Vores Jammerbugt

Wellness i badeland
Befinder du dig bedre i vandet end på isen, så kan du tage forbi Blokhus Feriecenters subtropiske badeland på 1000 kvadratmeter.
Feriecenteret indeholder også et stort wellness område med spabad, tyrkisk bad, fællessauna og flere bassiner med forskellige former for vandmassage samt fitness center. 14. februar er der disco med fest og dans i vandet for de 6-14-årige. 

Vintergys i havet
Eller du kan skifte det subtropiske badeland ud med Blokhus Strand og få et dejligt vintergys fra morgenstunden sammen med vinterbaderne, Søstjernerne.Vil du gerne være sikker på at få varmen igen, kan du 15. og 16. februar også springe i Blokhus’ brusende bølger over middag og efterfølgende blive varmet op med sauna eller saunagus(15.-16. og 19. februar med en fantastisk havudsigt.

Yoga og livsstil
Fortsæt selvforkælelsen med yoga hos Kalstrup Livsstilshus 18. 20. og 21. februar. Efter yoga er der rig mulighed for at nyde en forfriskning i butikkens cafémiljø eller shoppe løs blandt de mange mærkevarer indenfor tøj og boliginteriør. 
Du kan også gøre vinteren til en lidt mere lys og inspirerende årstid og besøge Blokhus Winterlight Festival, der tryller den mørke vintertid om til et eventyrligt paradis af lys.

Der er lysfestval i Skulpturparken. Foto: Vores Jammerbugt

Guidede ture
Eller du kan udforske naturen på en guidet tur. Badass Biology tager dig med på jagt efter havets guld med UV-lygter på Blokhus Strand fra 12. til 18. februar.
Og “ER der liv” – en spændende skovtur i Blokhus Klitplantage 13. og 17. februar, hvor du kan se, hvordan skoven lever videre om vinteren.

Læs om fantastiske oplevelser og events