Blokhus

Vinterlys i Skulpturparken

Udvider sæsonen med Blokhus Winter Light Festival

– Knapt har Skulpturparken i Hune fået pakket den store opsætning efter Magisk Jul ned, før der skal gøres klar til nye oplevelser, nemlig den første udgave af en vinterlysfest, Blokhus Winter Light Festival.

Udvider sæsonen
– Når vi har pakket ned efter Magisk Jul, så plejer vi jo at gå og slappe af og vente på, at det bliver april, hvor vi kan gøre parken klar til en ny sæson, fortæller indehaver John Andersen.
– Men når vi nu har brugt millioner af kroner på kabler og faste elinstallationer under jorden samt fået bygget arkaden, så kan vi lige så godt udnytte faciliteterne og Kulturhuset ved at udvide sæsonen, uddyber han.

Der kommer ny lyssætning i parken. Privatfoto

Indvielse 1. februar
Og det sker ved at invitere til en lysfestival. Den åbner med indvielse lørdag 1. februar kokken 16 med underholdning og tale af borgmester Mogens Christen Gade.

Parken vil udover de faste skulpturer byde på lysshows, isnende oplevelser og kreative workshops.

Magisk Jul
Når Skulpturparken ser tilbage på den seneste udgave af Magisk Jul, så må den konstatere en tilbagegang i besøgstallet fra 60.000 forrige gang til 55.000.
Dels har det spillet ind, at det har regnet meget, særligt i weekenderne.

Konkurrence fra Aalborg Zoo
– Og det kan mærkes med det samme på besøgstallet. Desuden havde Aalborg Zoo også pyntet op med lys, og det havde jo nyhedens interesse hos publikum, siger John Andersen.
– Men vi er stadig tilfredse, da vores besøgstal nåede op på gennemsnittet af de seneste to år, konstaterer han.

Læs om fantastiske oplevelser og events