Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

WOMEN’S WEEKEND BLOKHUS 2015 nærmer sig

Modeshow, Portvinssmagning, Second Sale Deluxe incl. workshops, Hit Fit Dance, Lykkelig Beach Yoga, Aftenshow med Andreas Bo og Claus Holm’s Udekøkken venter jer

Women’s Weekend i Blokhus nærmer sig

Modeshow, Portvinssmagning, Second Sale Deluxe incl. workshops, Hit Fit Dance, Lykkelig Beach Yoga, Aftenshow med Andreas Bo og Claus Holm’s Udekøkken venter jer

Tekst: Lotte Kande – Foto: Blokhus Avis – Presse

Women’s Weekend nærmer sig med hastige skridt og arbejdsgruppen bag står klar med et sprudlende program. Weekenden d. 3. – 6. september kommer til at bugne med gode, sjove, hyggelige og spændende arrangementer for kvinder i alle aldre og der er ikke sparet på de gode oplevelser udtaler Ann Steen Holmbech, de er én af arrangørerne bag.

Dans der hitter 

-Hun opfordrer endvidere til at deltage i arrangementet, Hit Fit Dance, der finder sted på Torvet i Blokhus, lørdag d. 5. september kl. 10.00 – 11.00. Hit Fit Dance er en supersjov time med musik og dansetrin fra 1950’erne og frem til i dag. En god blanding af rock, twist, disco, pop og funk, noget for enhver smag, noget til alle aldre og noget for alle niveauer. Konceptet er opfundet af Marianne Eihilt fra Vild med Dans og Tina Møller fra PGU Pandrup’s uhøjtidelige undervisningsstil giver garanti for en sjov og lærerig formiddag. Mød op i behageligt tøj og med godt humør, få pulsen op og skyd lørdagen i gang på festlig vis. Arrangementet er gratis og uden tilmelding.

Lopper og kreativitet 

Også Skulpturparken ved Kulturhuset Blokhus bliver et stort trækplaster nævner Trine Purkær fra gruppen. Her afholdes årets Second Sale Deluxe marked incl. DIY Workshops og Coach oplæg. Second Sale Deluxe byder på 1100m2 med luksus lopper, mode, up-cycling design og interiør, så der er masser af mulighed for at gøre en god handel. På pladsen afholdes der også to spændende DIY workshops med genbrugsspecialist og Tv-aktuelle, Gitte Lacarriere.

Kl. 11.00 – 13.00 afvikles ”Lækkert design af gamle malerier”, en intens workshop, hvor du som deltager får masser af gode ideer og inspiration til at gøre dit hjem mere personligt. Her lærer du at lave smukt design af gamle malerier. Der skæres og klippes i gamle malerier og anvender det til bl.a. at beklæde notesbøger og lysestager.

Kl. 13.30 – 15.00 afvikles ”Foldede bøger omdannes til kunst”, en super kreativ workshop med læste bøger. Her lærer du teknikken hvordan du folder bøger til små skulpturer der pynter i det personlige hjem. Der er under begge workshops mulighed for at stille spørgsmål til Gitte vedr. din boligindretning.

Line Funch, Life- og businesscoach holder kl. 12.30 – 13.30 oplægget “Indstil kompasnålen – og lev løs”, her giver Line en smagsprøve på nogle coachingværktøjer som hjælp til at se mere nøje på dine prioriteringer i forhold til dine værdier. Og samtidig får du indspark til, hvordan du selv kan styrke dig på din vej. 

Stand til Second Sale Deluxe?

Book din stand og få mere info omkring pris m.m.: projekt@blokhus.dk eller kontakt Trine Purkær på tlf. 22 18 21 71.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events