Pandrup

Yderligere to spillere forlader Jammerbugt FC

Tidligere har anfører Christian Rye fået ophævet sin kontrakt, så han er stoppet i Nordic Bet Ligaklubben Jammerbugt FC, ligesom Mads Larsen har bebudet sin afsked, mens også Nikolaj Lyngø har kontraktudløb.
Nu oplyser Jammerbugt FC, at det også bliver et farvel til to af de nye spillere, der kom til ved sæsonstart.
Efter et halvt år i klubben stopper både angriberen Frederik Høgh, der kom til fra Middelfart, samt midtbanespilleren Marcus Sloth, der kom til fra VSK Aarhus.

– De skal begge have tak for indsatsen, de har leveret i dette halvår. Det har været professionelt, og begge faldt også godt til i truppen. Det er gode drenge, som har udfyldt deres rolle i Jammerbugt FC, siger Bo Zinck, Head of Sport.
– Jeg har været glad for at træne dem, at de så gerne vil noget andet, det er spillets regler. Vi kan ikke sige noget til deres bidrag til holdet og til klubben, siger Bo Zinck.
Tidligere har Jammerbugt FC også oplyst, at de to svenske midtbanespillere Aleksander Nilsson og David Edvardsson er vendt hjem til Malmø FF efter endt lejeophold i Danmark.

I øvrigt har Jammerbugt FC fået rækken af træningskampe på plads som optakt til årets første turneringskamp 19. februar hjemme mod Fremad Amager:

  • Fredag 14. januar kl. 17.30: Viborg FF – Jammerbugt FC
  • Fredag 21. januar kl. 17.30: Jammerbugt FC – Vendsyssel FF
  • Fredag 28. januar: Malmø FF – Jammerbugt FC
  • Søndag 30. januar kl. 12.00: Jammerbugt FC – Skive IK
  • Torsdag 3. februar kl. 18.30: Jammerbugt FC – Thisted FC
  • Torsdag 10. februar kl. 18.30: Jammerbugt FC – Vejgaard B

Læs om fantastiske oplevelser og events