Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

1. spadestik til markedsarkade er taget

Projektet, til mere end 9 millioner kroner, indebærer en 625 m2 stor markedsarkade på eventpladsen i Skulpturparken Blokhus.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Det første spadestik til anlæggelsen af en ny markedsarkade på 625 m2 i Skulpturparken Blokhus er taget.

– I onsdags d. 29. maj påbegyndte vi udgravningen af eventpladsen. Når kalenderen viser oktober 2019 skal der meget gerne stå en færdig markedsarkade på intet mindre end 625m2 – fordelt på to hovedbygninger samt toilet og lagerfaciliteter, fortæller direktør Palle Jensen. 

"De 625m2 skal stå helt klar til åbningen af Magisk Jul. Her vil de mange shops være fyldt med kunst, keramik, julepynt, madboder og øvrige små detailshops"

I flere år har man benyttet sig af store telte til at huse de mange markeder – men med det nye og faste byggeri bliver der mulighed for at udbygge endnu flere koncepter omkring Skulpturparken.

– Det nye byggeri får flere formål og passer arkitektonisk også meget bedre ind i de eksisterende omgivelser, fortæller Palle Jensen og fortsætter:  –  Det er en integreret løsning, hvor facaderne vender ud mod en fælles gangsti – og bygningerne får et let udtryk med meget glas, der gør det nemt for butikkerne at åbne helt op, afslutter Palle Jensen.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events