Nyheder
imported

17 nye lejeboliger snart helt færdige – og udlejet

Der er nu kun 4 lejeboliger ledige i forbindelse med byggeriet af de 14 lejeboliger på Torvesvinget og 3 boliger på Springvandstorvet.

Stor søgning til de nye velbeliggende lejeboliger

Nørresundby Boligselskab, der står bag byggeriet fortæller, at boligerne står klar til indflytning 1. november 2016. Udlejningen er gået over al forventning, og med en husleje fra 6.590 – 7.180 excl. forbrug rammer man en bred målgruppe.  

Nørresundby Boligselskab har oplevet en stor søgning til de nye velbeliggende lejeboliger. – Både fra børnefamilier, men i særdeleshed fra seniorer, som aktivt vælger ejerbolig/sommerhus, og dets forpligtelser fra, til fordel for den vedligeholdelsesfrie lejebolig hvor vicevært og servicepakke medfølger.  Der er nu kun 4 ledige i stuen på Jørn Stæhrs Vej, mens alle er udlejet på 1. sal på Jørn Stæhrs Vej og på Springsvandstorvet, forklarer Lars Emborg, direktør for Nørresundby Boligselskab.

Endnu mulighed for at få lejemål

Alle boligerne er opført som store 3 rums boliger på 90 – 98m2. Boligerne i stueplan har egen terrasse/have mens boliger på 1. sal har store altaner. Der er desuden installeret elevator til boligerne på 1. sal. v/ Torvesvinget.

ÅBENT HUS – Torvesvinget – Jørn Stæhrs Vej – torsdag den 13. oktober – kl. 16 til 17

 

Læs om fantastiske oplevelser og events