Blokhus

3.000 konfirmander til Blå Mandag

(Foto: Poul Nymark)
Efter et år med lock down pga. Corona blev konfirmanderne i går sluppet løs til en festlig og hyggelig blå mandag i Fårup Sommerland.
Til dette års blå mandag springer forlystelsesparken skalaen med omkring 3000 glædesfyldte konfirmander, som oplevede vilde karruseller og sug i maven ovenpå en vellykket konfirmation.

Ny rekord
– Der var flere tilmeldte til blå mandag i Fårup Sommerland end nogensinde før, fortæller salgschef i Fårup Sommerland Bettina Christensen.
Eftersom at landet gradvist er blevet lukket mere op, er konfirmationsfesterne også blevet afholdt i stor stil den sidste måneds tid.
Fårup Sommerland havde derfor også flyttet afholdelsen af blå mandag til mandag 13. september, hvor konfirmanderne var samlet i forlystelsesparken.
En fast tradition men på en anden årstid end sædvanligvis. Dette har dog ikke forhindret en fantastisk stemning.
Konfirmanderne var glade, solen skinnede og de hyggede sig, fortæller Bettina Christensen.
– Forældrene har udtrykt stor glæde overfor os, at Fårup Sommerland faktisk er en mulighed på denne årstid. Typisk er der flere valgmuligheder om foråret og ikke helt så mange muligheder her sidst på sommeren, siger Bettina Christensen.
Først hyggede konfirmanderne sig i parken, og da den lukkede for øvrige gæster samledes omkring 1500 konfirmander til fællesspisning på 2 restauranter i parken og ca. 220 forældre i restauranten på hotellet.
Da spisningen var overstået havde de unge mulighed for at prøve de største forlystelser igen inden mørket faldt på, og aftenen sluttede kl. 20.30.

Foto: Poul Nymark
Foto: Poul Nymark

Læs om fantastiske oplevelser og events