Aabybro

3 haller i Jammerbugt renoveres for 2 mio. kr.

Jammerbugt Kommune imødekommer tre ansøgninger om renoveringer af haller.
Dermed får Thorup-Klim Hallen, DGI-Huset i Aabybro og Idrætsforeningen Fremad Nørhalne støtte til kommende projekter i 2022, der skal renovere og sikre deres nuværende faciliteter. 
Projekterne omfatter et nyt tag, udskiftning af klinker, renovering af omklædningsrum og et nyt gulv.

Thorup-Klim
Hallen i Thorup-Klim er kommet en tiltrængt udskiftning af taget nærmere efter hallen har fået bevilliget et tilskud på 800.000 kr.
Ud over, at taget skal sikre en tæt hal, betyder udskiftningen også en energibesparelse, da der i forbindelse med udskiftningen af taget bliver isoleret efter nutidens krav om energioptimering.

DGI-Huset
DGI-Huset i Aabybro har fået bevilliget 600.000 kr. i alt.
Halvdelen af beløbet er et tilskud til udskiftning af klinkerne i varmtvandsbassinet, da nogle klinker under vandoverfladen falder af.
Det skaber problemer for brugerne af bassinet, og det er dyrt at få klinkerne sat på igen, da det kun kan ske ved hjælp af dykkere, når der er vand i bassinet.
De resterende 300.000 kr. af bevillingen er til renoveringen af omklædningsrummene i DGI-Huset.
Kommunen har tidligere bevilliget penge til dette projekt, men på grund af stigende priser på byggematerialer er renoveringen blevet dyrere.

Fremad Nørhalne
Den sidste bevilling går til Idrætsforeningen Fremad Nørhalne, som får 600.000 kr. i tilskud til udskiftning af gulvet i hallen, da det nuværende gulv er slidt og har revner, trykmærker, skader i overfladen samt forringet stødabsorbering.
– Vi har et aktivt foreningsliv i kommunen, som har stor betydning for livskvaliteten hos mange borgere. Derfor har vi stor interesse i at sikre, at der er de rette faciliteter, at de vedligeholdes og lever op til den standard, man må forvente. Det bidrager halpuljen til, siger borgmester Mogens Chr. Gade.
– Bevillingerne i år er givet til projekter, der betyder energibesparelser og til projekter, hvor slitage betyder en mærkbar forringelse af faciliteterne, forklarer han.

Læs om fantastiske oplevelser og events