Blokhus

3 restauranter med fisk på menuen

Dejlige spiseoplevelser i Blokhus
Blokhus Fiskerestaurant

ANNONCØRBETALT INDHOLD:

Skal turen eller ferien i Blokhus krydres med en dejlig spiseoplevelse, så er der gode muligheder for et restaurantbesøg i den hyggelige kystby.
Beliggenheden lige op ad Vesterhavet afspejler sig også på menukortet og der er flere restauranter, som har den friske fisk på menuen.

Rødspætter, torsk, rejer, jomfruhummere, krabbekløer og meget mere.
Mulighederne er mange blandt byens restauranter, og fisken tilbydes i mange forskellige udgaver.
Det sker i form af at servere det som klassisk smørrebrød, hvor rugbrødet er toppet med fisk til at bestille aftenmenu med dagens fangst, garniture og sauce.

stjerneskud (2)

Det populære stjerneskud

En ægte dansk klassiker af de helt store er stjerneskuddet. Retten minder mest om smørrebrød, og kan have små variationer afhængig af, hvor du bestiller det. Men ofte består retten af et stykke brød toppet med 3 fiskefileter, salat, laks, rejer, asparges, dressing og kaviar – pyntet med grønt og citron.
Den berømte fiskespise har egentlig slet ikke noget med stjernerne og himlen at gøre – og så alligevel.
Det hedder sig nemlig at stjerneskuddet er en hyldest til den første mand i rummet i 1961. Den russiske kosmonaut Juri Gagarin rejse jorden rundt og berettede om sin rejse. Danmark fik også besøg, og som en hyldest for hans bedrift blev stjerneskuddet serveret første gang af den danske smørrebrødsjomfru Ida Davidsen.
Gæsterne spiser det både til frokost og aften, og er du på besøg her, så bør du unde dig selv denne smagsoplevelse.
Både Restaurant Nordstjernen, Blokhus Fiskerestaurant og Kancelligaarden har stjerneskuddet på menuen.

fyldt rødspætte nordstjernen 2023

Friskfanget rødspætte

En anden meget populær ret er den friskfangede, pandestegte rødspætte serveret med nye kartofler og smørsauce. Den fantastiske klassiker kan du nyde både på Blokhus Fiskerestaurant og på Restaurant Nordstjernen og hos sidstnævnte er der også en variant, hvor den tilmed er fyldt med rejer, sauce og asparges.

Kancelligaarden Blokhus.dk
Kancelligaarden (1)2
Kancelligaarden Blokhus.dk

Skaldyrsfad

Hos Kancelligaarden Blokhus er der et spændende skaldyrsfad på menuen. Et tårn, der bringer dig rundt i skaldyrenes verden serveret sammen med bobler, hvidvin, saucer og efterfølgende dessert. Du bliver blandt andet mødt af flotte hummere, muslinger, krabber, østers og meget mere. Retten skal bestilles min. 48 timer før og er beregnet til 2 personer.

Blokhus fiskerestaurant
Blokhus Fiskerestaurant (1)
blokhus fiskerestaurant

Spændende fiskebuffet

Er du mere til den helt store buffet, så kan du gå ombord i et fortryllende fiskebord hos Blokhus Fiskerestaurant. Hver dag tilbyder de et væld af kolde og varme fiskeretter på deres Seafood & Roastbuffet. Buffeten tilbydes både til frokost og aften, og her kan gæsterne vælge sine helt egne favoritter. Du kan spise så meget du vil, og afslutningsvis kan du nyde en dejlig dessertbuffet med kager, frugt og chokoladefontæne.

Læs om fantastiske oplevelser og events