Nyheder
imported

Åbent hus – en succes på Sandsgården

Sandsgårdens og Klitstuens 100 års fødselsdag blev fejret med Åbent Hus arrangement i Blokhus.

Københavns Lærerforenings Kolonier fejrede sidst i april Sandsgårdens og Klitstuens 100 års fødselsdag med Åbent Hus arrangement.

Koloniernes medarbejder Birgit Mohr Levisen fortæller, at mange trodsede regnen og kikkede forbi og hyggede sig i de historiske huse i Blokhus. Dagen var tilrettelagt anno 1916 med besøg af veteranbil med fornødenheder, fødselsdagssalut af Blokhus Kanonlaug og musik af Christian Mohr Levisen på sine historiske musikinstrumenter. Personalet serverede, iklædt datidens gevandter hjemmebagte boller, festlagkage og masser af kaffe, der var ild i pejsen og husets værelser var pyntet op, så man kunne fornemme stemningen på Sandsgård for 100 år siden, hvor de to feriekolonier i Blokhus blev opført af velhavere som fantastiske sommerboliger.

I dag benyttes kolonierne primært til sommerkoloniophold samt lejrskoleophold, teambuilding og familiesammenkomster. Koloniernes leder, Søren Freiesleben viste stolt rundt på dagen og var begejstret for fremmødet og de mange positive tilkendegivelser fra både lokalområdet og tilrejsende gæster. Alt i alt endnu en fantastisk dag bag klitterne i dejlige Blokhus.

 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events