Aabybro

Aabybro IF smed sejren i overtiden

Fodbold, serie 1

Flauenskjold IF – Aabybro IF: 2-2 (1-1)
1-0 (18.) Tobias Mejlholm
1-1 (31.)
1-2 (60.)  Kasper Skov straffespark
2-2 (90.)

Aabybro IF spillede i sæsonens første kamp uafgjort på udebane mod oprykkerne fra Flauenskjold, hvor sejren gled Aabybro af hænde i overtiden.
– Vi fik en lidt nervøs start på sæsonen, og det er altid ærgerligt, når man ikke kan holde hjem. Jeg ville selvfølgelig gerne have haft de tre point, men vi kom på tavlen, og vi får flere spillere hjem fra ferie i næste uge, så jeg er fortrøstningsfuld, siger Claus Thomasen, træner for Aabybro IF.
– Men Flauenskjold kommer helt sikkert til at volde problemer for flere hold, fordi de har 2-3 rigtig dygtige offensiv-spilere og derfor er ret så giftige oppe foran, siger han.

Dyb stikning
Aabybro IF fik heller ikke den bedste start på kampen, da hjemmeholdet kom foran. En lang bold fra forsvaret blev sendt i dybden til hjemmeholdets Christian Kjeldsen, der scorede.
Men Aabybro IF kom til flere chancer, blandt andet en friløber, og fik også udlignet, da Tobias Mejlholm blev spillet alene med målmanden på en dyb stikningen og scorede sikkert.

Straffespark
Og efter pausen blev Kasper Skov Nielsen fældet under en dribletur i hjemmeholdets felt, og på straffesparket placerede han sikkert bolden i nettet.
Begge hold kom til en del chancer i 2. halvleg, hvor der fra begge sider blev vist nervøst spil på en våd bane i premierekampen, men med føringen var Aabybro IF ovenpå indtil det sidste kvarter.
– Så begyndte Flauenskjold at kaste flere folk med frem, og til sidst havde de stort set alle med fremme og smed lange bolde ind i feltet, og de fik bolden headet i mål, siger en ærgerlig Clas Thomasen.
Aabybro IFs bedste var Kasper Skov Nielsen.

Læs om fantastiske oplevelser og events