Nyheder
imported

Årets frivillig kåret

Årets frivillig for 2020 og 2021 blev kåret i Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Tekst: Anne Nøhr Ringgren  Foto: Presse

Fredag den 4. marts fik Erhvervsforeningen Destination Blokhus endelig afholdt den traditionsrige frivilligfest efter 2 års ufrivillig pause grundet corona. 

Arrangementet er en hyldest og tak til de mange frivillige, som hjælper med at afholde events i byen.

Festen blev afholdt i hyggelige rammer hos Kunstcafeen, hvor der både blev budt på lækker mad og dans. 50 frivillige havde tilmeldt sig.

Årets frivillig

Traditionen tro skulle årets frivillig også kåres denne aften.

Det var oprindelig planen, at den udvalgte person skulle have haft prisen i 2020, men på grund af corona blev det ændret til årets frivillig 2020 og 2021.

Formand for Erhvervsforeningen Berit Bøjstrup indledte sin tale med, at årets frivillig er en meget vellidt person, der er imødekommende og venlig over for alle. Personen er diplomatisk af natur og har fantastiske kommunikative evner, som anvendes i mange sammenhæng her i Blokhus. 

Årets frivillig er idérig, men også altid lydhør over for andres forslag og er ikke sen til at støtte op om nye initiativer samt at hjælpe til, hvor det brænder på.  

Under nomineringen af årets frivillig, stod det hurtigt klart for alle de fremmødte, at det var Karl Korfits, der skulle have den æresfulde pris, fortæller Jannie Ratke på vegne af Erhvervsforeningen.

Karl Korfits - årets frivillig

Der var bare et lille problem, for Karl var nemlig ikke tilstede til festen, da han også arbejder som frivillig på Spillestedet, som samme aften skulle afvikle Elvis koncert. Derfor blev de andre frivillige til festen indviet i en plan om at lokke Karl forbi senere på aftenen. Det var med en påstand om, at mikrofonerne ikke virkede, og der derfor var behov for akut hjælp. 

Hjælpsom og tjenstvillig som Karl er, greb han naturligvis resolut sin jakke, da der blev ringet efter ham, så han kunne assistere med mikrofonerne.

– Det lykkedes i den grad at overrumple ham, griner Jannie, for da han kom op ad trappen på Kunstcafeen stod alle de andre frivillige klar til at hylde ham med flag og tillykke-sang.

Karl blev ført til ærespladsen, hvor formand Berit Bøjstrup holdte vindertalen igen, og denne gang med Karl til stede.

Det var en både stolt og rørt Karl, der modtog det speciallavede badehus med inskriptionen: Årets frivillig 2020/2021.

Læs om fantastiske oplevelser og events