Brovst

Årets Idrætspriser – en hæder, men på en anden måde

Torsdag 3. december uddeler Jammerbugt Kommune Årets Idrætspriser 2020 og hylder de lokale idrætsudøvere samt frivillige ledere for deres flotte præstationer i året, der snart er gået.

Særlige omstændigheder
Grundet situationen med Covid-19 er arrangementet virtuelt med velkomst kl. 19 af borgmester Mogens Chr. Gade efterfulgt af fællessang med Kulturskolen.
Herefter uddeles idrætspriserne til alle, der har vundet medaljer ved et nordjysk eller højere rangerende mesterskab, eller som på anden vis har gjort sig særlig fortjent til en medalje.

Anerkendelse og priser
– Året 2020 må siges at være ganske specielt og udfordrende, også for foreningerne og idrætsudøverne i Jammerbugt Kommune. Trods de skærpede omstændigheder, der har fulgt med Covid-19, har foreningerne og idrætsudøverne alligevel afviklet aktiviteter, kampe og turneringer på forsvarlig vis, siger Mogens Chr. Gade
– Og igen i år har vi udøvere som har leveret en særlig præstation, og derfor gjort sig fortjent til en idrætspris. Det er vigtigt, at vi – trods covid-19 – stadig holder liv i vores foreningsliv, og anerkender det store stykke frivillige arbejde og de præstationer, der har været, siger han.

Et bredt felt
I år tæller feltet af prismodtagere alt fra nordjyske mestre til danmarksmestre og enkelte, som er med i kampen om OL-deltagelse i Tokyo i 2021.
Præstationerne spænder bredt fra badminton, fodbold, skeetskydning og svømning til golf, gymnastik, e-sport og hiphop.
Aftenen byder traditionen tro også på ros og anerkendelse til de frivillige kræfter i foreningerne.

Årets ledere

Vinderen af Årets Lederpris 2020 kåres af formand for Folkeoplysningsudvalget, Flemming Dahl Jensen.
Årets Ungleder 2020 uddeles af formand for DGI Nordjylland, Peter Yde Otto Thomsen.
Alle idrætsprismodtagere, indstillede, indstillere, trænere og pårørende samt Kommunalbestyrelsen og Folkeoplysningsudvalget er inviteret med til arrangementet.

Læs om fantastiske oplevelser og events