Fjerritslev

Årets Iværksætter er kåret

Mandag 22. november kårede Erhvervsforeningen Jammerbugt og Vækst Jammerbugt Årets Iværksætter i Jammerbugten og her faldt valget på Thorupstrand Fiskehus.
– Der er tale om en iværksætter, der er en god repræsentant for iværksætterlyst og som fremstår som rollemodel for andre, siger formanden for Erhvervsforeningen Jammerbugt, Brian Bertelsen.
– Virksomheden har med succes vist vilje og evne til at videreudvikle en i forvejen spændende og succesfuld virksomhed, og har formået at udnytte det potentiale, der efterspørges i markedet. Iværksættervirksomheden er inde i en rigtig god udvikling med gode oplevelser til kunderne, udvikling af nye koncepter, øget lokalt samarbejde, stigende fokus på bæredygtighed, og det med en forøget omsætning og indtjening, uddyber han.

Øget vækst
Thorupstrand Fiskehus var også nomineret til Årets Iværksætterpris i 2020, og siden nomneringen sidste år har Thorupstrand Fiskehus oplevet øget vækst og udvikling i forretningen.
Med indgangen til det nye år 2021 valgte indehaver Janni Olesen at optage en kompagnon i forretningen, Janet Anisimow.
De har sammen udviklet nye madkoncepter med spisning direkte på stranden, sat fokus på øget samarbejde med lokale leverandører og sat et stigende fokus på bæredygtighed.
Hertil har de også udviklet på koncepter inden for kutterkoncerter, hvor sæsonen 2021 blev afsluttet med en ”Kutterkoncert”, en musikalsk oplevelse, hvor orkestret spillede i vandkanten ved én af fiskekutterne.
I dag beskæftiger Janni Olesen og Janet Anisimow 4-5 fastansatte, 2 medarbejdere i butikken, 2 køkkenansvarlige samt mange unge i feriejobs, hvor alle ansatte i perioder har sikret servicering af 800 spisende gæster om dagen.

Tømrer tæt på
Tømrervirksomheden Jonas Rødbro ApS v/Jonas Rødbro var også blandt de nominerede til Årets Ivæksætter i Jammerbugten 2021.
Både vindervirksomheden Thorupstrand Fiskehus og tømrervirksomheden Jonas Rødbro ApS har begge over deres korte årrække vist evne og vilje til vækst og fremstår som rollemodeller for de mange, der overvejer at starte egen virksomhed.
Fælles for dem begge er bl.a. at de hver for sig er startet på en stærk forretningsidé – med initiativ, et stort engagement og en ambitiøs retning – og har på få år vist gode, generelle resultater – en positiv udvikling i forretningsmodellen og i økonomien – samt fremstår med fortsatte spændende udviklingspotentialer.
Årets Iværksætterpris 2021 består af et diplom og et pengebeløb på 5.000 kr., som Thorupstrand Fiskehus kan anvendes efter eget valg.

Læs om fantastiske oplevelser og events