Aabybro

Årets unge leder er fra Jetsmark IF

Særligt skulderklap til unge

– For fire år siden begyndte DGI Nordjylland, Jammerbugt Kommune og Spar Nord Fonden at kåret Årets Ungleder i Jammerbugt.
Prisen tildeles en idrætsleder under 18 år, som enten har været særligt engageret i foreningslivet og/eller har vist vilje til at dygtiggøre sig inden for foreningsarbejdet.

15-årig prismodtager

I 2019 gik prisen og hæderen Nicolai Sciønning Esholm Jensen fra Jetsmark IF. Nicolai er 15 år og har, trods sin unge alder, været tilknyttet Jetsmark IF som målmandstræner og -assistent siden sommeren 2017.
I 2019 har han haft ansvaret for de yngste målmænd i klubben og har bl.a. stået for planlægning og afvikling af træningspas.
Han er kendt for at sige sine meninger under klubmøder med erfarende og ældre trænere, og for at gå forrest i det frivillige arbejde.

Sætter fokus på unge ledere

Med prisen sætter kommunen bl.a. fokus på unglederne som rollemodeller for andre unge, og skaber dermed opmærksomhed blandt de unge, om det positive i, at virke som leder eller instruktør i en af kommunens mange foreninger.
Med prisen følger en check på 2.500 kr. og muligheden for at blive kåret til hele Nordjyllands Årets Ungleder ved DGI’s årsmøde i 2020.

Læs om fantastiske oplevelser og events