Nyheder
imported

Afskedsreception efter 40 år hos Sol og Strand

Jonna Kande kunne endelig sige ordentligt farvel efter en lang karriere.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Der var glade smil og lystig snak i Kulturhuset Blokhus, da Jonna Kande onsdag 23. marts endelig kunne holde sin udskudte afskedsreception efter 40 års tro tjeneste hos Sol og Strand Feriehusudlejning.


Egentlig skulle receptionen have fundet sted i december, men blev udskudt som følge af corona, men denne gang blev der taget revanche.

Sådan startede det

Der var taler af både direktør Per Dam samt stifter Sol og Strand, Kjeld Andersen.
– Der var en skøn solbeskinnet dag i maj, at en ung sønderjysk pige, der lige havde bosat sig i Pandrup, set en annonce i den lokale avis om, at et bette sommerhusbureau søgte en medarbejder. Jonna tog mod til sig og kørte ud i Tranekæret ved Kaas for at snakke, og vi fortalte, hvad vi søgte hjælp til, sagde Kjeld Andersen.

Men Jonna Kande syntes ikke, om hun var dygtig nok og ringede og sagde, det ikke var noget for hende, men Kjeld Andersen insisterede, og sådan blev det.
Hurtigt fandt han ud af Jonna Kandes evner til at sælge, og så var det en fordel, at hun jo kunne tysk, så Jonna Kande steg hurtigt i graderne også grundet en ihærdig indsats, og sluttede som regionschef.

En kæmpe tak

Per Dam lagde ikke skjul på, at det var et privilegie for ham at holde denne tale.
– Det er ikke hver dag, at man får lov til at holde en tale om denne her. Næsten 40 års ansættelse er nemlig noget helt særligt.
– Jeg kan på vegne af hele Sol og Strand sige, at det har været en fornøjelse af have dig om bord på det gode skib. Du var en af de absolut først ansatte, og du har været med hele vejen igennem Sol og Strands udvikling, og du har vel sagtens også prøvet stort set alle funktioner gennem tiden. Alle udfordringer har du taget med en smil og et engagement, der har været upåklageligt, og du har om nogen båret Sol og Strand helt ind i dit hjerte og sjæl. Hele Sol og Strand skylder dig en kæmpe tak, sagde Per Dam blandt andet.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events