Nyheder
imported

Ahlmann og Jammerbugt FC forlænger samarbejdet

Jammerbugt FC har med en ny aftale sikret, at angriber Viktor Ahlmann er at finde i front for de blåblusede frem til sommeren 2019.

Den tidligere AaB’er har været et vigtigt våben i Jammerbugt FC offensiven over de seneste sæsoner i 2. division, hvor Ahlmann både har været med til at sikre overlevelse og nu også oprykningsspil. – Med det, der er ved at blive bygget op i klubben, var det egentlig en nem beslutning. Vi har fået en god kultur og det begynder at se rigtig spændende ud. Det er en fornøjelse at opleve, hvor professionel en tilgang alle omkring klubben har til træning og kamp, fremhæver Viktor Ahlmann som begrundelse for sin beslutning om at forlænge sin aftale med Jammerbugt FC.

I det hele taget er fodboldglæden tilbage hos Jammerbugt FC frontmanden, der tilbage i 2016 havde sin fodboldkarriere oppe til overvejelse og i den sammenhæng holdte en mindre pause fra grønsværen. – Personligt skal jeg være kampafgørende, både i form af mål, assists og de kreative aktioner på den sidste halvdel af banen, fortæller Viktor Ahlmann.  For Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, er Viktor Ahlmann en vigtig brik i forhold til at gøre god figur i oprykningsspillet og derfor er glæden da også stor over at have sikret den lynhurtige angriber et godt stykke frem i tiden.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events