Nyheder
imported

Aktivitet i Fårup Sommerland: Gys, gru, halmballer og bålhygge

Efterårsferien i Fårup Sommerland byder på masser af sjov for hele familien. Parken har i år udvidet gys-og-gru succesen fra sidste år, med et endnu større ”Kragelunds Skibsværft.”

Aktivitet:

Gys, gru, halmballer og bålhygge

Efterårsferien i Fårup Sommerland byder på masser af sjov for hele familien. Parken har i år udvidet gys-og-gru succesen fra sidste år, med et endnu større ”Kragelunds Skibsværft.”

Tekst: Louise Kande – Foto: Fårup Sommerland

– Sidste år var ”Det Hjemsøgte Skibsværft” en stor succes i efterårsferien – ungerne elskede det.  Derfor har vi udvidet temaet i år, så hele området omkring Falken, Orkanen og Aquaparken midlertidigt er omdannet til ét stort ældgammelt skibsværft med gamle skibsværftsmaterialer og uhyggelige værftsarbejdere, der er stået op fra de døde og nu skræmmer livet af Fårups gæster. Der er selvfølgelig kun tale om en masse speciel effekts og skuespillere – men uhyggeligt er det. Mere uhyggeligt end sidste år, det lover jeg, siger Fårup Sommerlands direktør, Søren Kragelund og tilføjer, at også personalet ved Orkanen og Falken er forvandlet, så de ligner en slags zoombier.

Klap en kalv og vind et hotelophold

En rigtig efterårsferie handler også om mere fredelige ting som halmballer og hygge. Derfor er parken igen i år pyntet op med fugleskræmsler, halmballer og høstfest-stemning overalt.

– Der er aktiviteter for børn i alle aldre. Man kan hygge sig ved bålet med skumfiduser, varm kakao og popcorn. På Landbrug og Fødevarers udstilling kan man klappe kalve, lave sine egne mini halmballer, smage på mælk, male mel og møde forskellige lokale fødevareproducenter i løbet af ugen. På eventpladsen har Silvan opstillet et gør-det-selv værksted, hvor man kan snedkerere sjove ting i træ. Man kan også prøve ”Pindsvins Vinterhi” – en kæmpestor halmballe-labyrint og “Egerns Forrådsjagt” – der er en skattejagt i hele parken, hvor man kan vinde billetter og et ophold til fire personer til Fårups nye hotel, der åbner næste år, fortæller Søren Kragelund.

I Orkanen – på din mobil

Fårup Sommerland lancerer i efterårsferie et helt nyt koncept – Fårups Liveseat. Fårup Liveseat er udviklet i samarbejde med Bredbånd Nord, der også står bag gratis Wi-Fi til alle gæster i parken

– Med Fårups Liveseat kan man se ens kammerater live på mobiltelefonen, mens de drøner rundt i Orkanen. Teknisk fungerer det sådan, at de to bagerste sæder i Orkanen bliver filmet under turen, og så kan man logge sig på Fårups wifi og via en QR kode få afgang til liveoptagelsen. Vi er den første forlystelsespark overhovedet med dette set-up, og vi glæder os vildt til at præsentere gæsterne for det, slutter Søren Kragelund.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events