Nyheder
imported

Aktivitetsforslag: Fede ferieoplevelser

Ferie ved Vesterhavet byder på alt lige fra imponerende sandskulpturer skabt af nogle af verdens bedste sandskulptører og Danmarks største badeland til Nordens eneste museum for papirkunst.

Tekst: Louise Kande

Ferie ved den nordjyske vestkyst handler ikke udelukkende om smukke strande. Området byder også på fede ferieoplevelser – om du er til fart over feltet eller kunst og kultur, så er der noget for enhver smag. For at øge danskernes deltagelse, er der tilligemed flere steder entrébilletter til halv pris. Denne mulighed kan danskerne – og de udenlandske turister som kommer på ferie, få glæde af frem til søndag den 9. august 2020.

Fårup Sommerland

Danmarks største badeland

Fårup Sommerland har plads til hele familien. Der er mere end 60 forlystelser; alt lige fra én af Danmarks vildeste forlystelser, Lynet og 4d-biograf til Børnetivoli og den helt nye familierutsjebane, Saven, der er parkens højeste rutsjebane. Aquaparken i Fårup er også et besøg værd for hele familien. Det store badeland byder på et hav af sjove forlystelser til vandhunde i alle aldre. Så på med badetøjet, og hop ned i et af de mange bassiner i Danmarks største badeland.

Skulpturparken Blokhus

Blokhus Sandskulptur Festival

-50% på entré

Blokhus Sandskulptur Festival byder i år på helt nye sandskulpturer – skabt efter temaet: ”Eventyrlige filmfigurer”. Du får dagsbilletter til halv pris frem til den 9. august, når du skal opleve imponerende fortolkninger af Aladdin, Prinsessen på ærten, Tarzan og mange flere. Ta’ med på denne enestående kunstrejse som også sender dig afsted til en verden af leg og en eventyrlig have for alle sanser. Her venter Jer rigt dyreliv med højt til himlen blandt et hav af blomster. Det er tilladt at medbringe egen madkurv, hund og masser af godt humør.

Aalborg Zoo

Dyrebare oplevelser året rundt

-50% på entré

Med langt over 100 forskellige eksotiske dyrearter er der lærerige oplevelser for hele familien; fortællinger om liv og død, blomsternes opståen og planteædende kæmper er fx omdrejningspunktet i den helt nye dinosaurudstilling. I december 2019 kom to isbjørneunger, Inuk og Imaq, til verden og de er denne sommer klar til at hilse på gæsterne. Man kan i år også komme længere ud på savannen, hvor bl.a. giraffer, zebraer og antiloper går.

Nordsøen Oceanarium

6 millioner liter vand…

-50% på entré

Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanarium, byder på et spændende eventyr under havets overflade – til halv pris. De 10.000 m2 indendørs, 5.000 m2 udendørs, 75 akvarier, mere end 8.000 fisk og andre havdyr giver en hel dags lærerige oplevelser for hele familien – nu til halv pris. Her kan du også opleve fodringer, hvor dykkeren selv hopper i vandet og guider jer rundt i det gigantiske akvarium.

Museum for papirkunst

Med saksen som pensel

-50% på entré

Nordens eneste Museum for Papirkunst ligger i Hune, Blokhus. Her kan i se Forfatteren H.C. Andersens eventyrlige papirklip. Der er også en flot butik, værksted og en smuk særudstilling og mulighed for at se Bit Vejles fascinerende og forunderlige verden af papir; i museets kerneudstilling: “Med saksen som pensel”. Her er der også halv pris på entré.

Blokhus Lys

Som i gamle dage

Hos Blokhus Lys kan I ligeledes udfolde jeres kreativitet og dyppe jeres egne lys i den 60m2 store selv-dyp afdeling, næsten som i gamle dage – en sjov oplevelse for hele familien. Tag madkurven med og nyd frokosten i de hyggelige og afslappede omgivelser – som også indebærer Danmarks største udvalg af stearinlys. Der er også en flot udendørs legeplads til børnene.

Minigolf på Jambo

Pas på elefanten

Slå jer løs blandt elefanter, eagles og krokodiller. Mens krokodillen holder vagt og elefanterne drikker vand, gør i Jer klar til at besejre Europas største minigolfbane på Jambo Feriepark – med trygge omgivelser og god plads. Prøv det en enkelt gang eller køb kort til hele ferien. Vi tør godt love, at der venter " vildt sjove" oplevelser forude.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events