Nyheder
imported

Aktivitetsforslag: Kunst og sjove aktiviteter

Der er massevis af sjove oplevelser at finde, på under en time i bil. Ferie ved Vesterhavet byder på alt lige fra Nordeuropas største akvarium til Danmarks største udvalg af stearinlys og selv-dyp.

Tekst: Louise Kande

6 millioner liter vand… Og meget mere 50 min. i bil fra Blokhus

-50% på entré

Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanarium, byder på et spændende eventyr under havets overflade. De 10.000 m2 indendørs, 5.000 m2 udendørs, 75 akvarier, mere end 8.000 fisk og andre havdyr giver en hel dags lærerige oplevelser for hele familien. Her kan du også opleve fodringer, hvor dykkeren selv hopper i vandet og guider jer rundt i det gigantiske akvarium.

Som i gamle dage… 5-10 min. 

Hos Blokhus Lys kan I ligeledes udfolde jeres kreativitet og dyppe jeres egne lys i den 60m2 store selv-dyp afdeling, næsten som i gamle dage – en sjov oplevelse for hele familien. Tag madkurven med og nyd frokosten i de hyggelige og afslappede omgivelser – som også indebærer Danmarks største udvalg af stearinlys. Der er også en flot udendørs legeplads til børnene.

Sandskulptur Festival 5-10 min.  i bil fra Blokhus

-50% på entré 

Ta’ med på en enestående kunstrejse til Blokhus Sandskulptur Festival, med 10 eventyrlige filmfigurer i sand, hvor man bl.a. kan opleve fortolkningen af Alice i Eventyrland, Aladdin, Tintin og mange flere. I kommer også forbi en verden af leg og en eventyrlig have for alle sanser. Her venter Jer rigt dyreliv med højt til himlen blandt et hav af blomster. Det er tilladt at medbringe egen madkurv, hund og masser af godt humør.

Med saksen som pensel 5-10 min. i bil fra Blokhus

-50% på entré 

Nordens eneste Museum for Papirkunst ligger i Hune, Blokhus. Her kan i se Forfatteren H.C. Andersens eventyrlige papirklip. Der er også en flot butik, værksted og en smuk særudstilling og mulighed for at se Bit Vejles fascinerende og forunderlige verden af papir; i museets kerneudstilling: “Med saksen som pensel”.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events