Nyheder
imported

Ambitiøst band på Skovhuset

Mash Up spiller til samtlige Fårup Skovhus julefrokoster

Mash Up spiller til samtlige Fårup Skovhus julefrokoster

Igennem de sidste mange år har Fårup Skovhus haft flere forskellige orkestre til de enkelte julefrokoster. Det dropper man i år.

– Vi vil gerne tilbage til tiden hvor vi havde et rigtig godt ”husorkester” hvor vi ved hvad vi får, fortæller Bo Larsen fra Skovhuset.

I gamle dage hed orkestret Bossen & Bumsen, men i år har men entreret sig med Mash Up, – en gruppe på fem ambitiøse og talentfulde unge musikere, som er forholdsvis nye på den danske festscene.

– De er i alderen 18-20 år, hvilket absolut ikke må skræmme. De er utrolig gode til deres fag og har klare ambitioner for deres musiske fremtid, lover Bo Larsen som ikke var i tvivl om at de kan løfte opgaven da han hørte dem.

De unge mennesker har gennem musikken skabt glæde for publikum til arrangementer indenfor genrer som Jazz, blues, funk samt frokost musik og Café. 

De har hver i sær arbejdet indenfor forskellige genre, men er nu forenet omkring et fælles mål nemlig at skabe fed cover-musik, som henvender sig til en aldersgruppe mellem 25-70 år.

Repetoiret byder på Lukas Graham, Tim Christensen, John Mayer, Red Hot Chili Peppers, Stevie Wonder Kim Larsen og de er bestemt ikke bange for at gå ned i de gode gamle klassikere fra 60'erne, 70'erne og 80'erne.


Mach Up spiller alle weekender fra lørdag den 16. November til lørdag den 14. December. 

Læs om fantastiske oplevelser og events