Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Anderæs i Blokhus

Mærk spændingen, når det er din badeand, der svømmer forrest i feltet i rasende fart hen ad Blokhus Bæk. Anderæs er sjov for både børn og barnlige sjæle og altid en populær sport i Blokhus.

Anderæs er en tilbagevendende begivenhed, der skaber masser af glade børnegrin hele vejen fra Fiskernes Hus – og helt ned til målområdet på stranden – via bækken. 

Anderæs går ud på, at man køber en plastikand ved Fiskernes Hus. Alle ænderne er nummererede. Ens nummer og navn noteres, hvorefter alle ænderne hældes ud på samme tid i Blokhus bæk – lige ved broen ud for Fiskernes Hus.

Nu er det så med at krydse fingre, for ænderne ”svømmer” i hastigt tempo ned mod stranden, hvor der er opsat et målområde. De fem ænder, der kommer først over målstregen, har vundet.

Anderæset skaber altid fest og stemning når både børn og voksne med spænding følger deres and, og der heppes og råbes til den store guldmedalje.

Indskrivning

Der er indskrivning kl. 14.00 og ræset starter kl. 15.00. Der er en mindre præmie til alle deltagere og hvert barn får også sin egen and med hjem. Der ud over er der præmier til de hurtigste fem ænder. Pris: Kr. 25,-

Kommende datoer for anderæs i Blokhus bæk:

18.07 – 22.07 – 25.07 – 29.07 – 01.08 – 05.08.

Læs om fantastiske oplevelser og events