Nyheder
imported

Anna David besøger Blokhus

Tirsdag den 22. Juli får Blokhus besøg af en af Danmarks dygtigste kvindelige musikere, Anna David.

Blokhus:

Tirsdag den 22. Juli får Blokhus besøg af en af Danmarks dygtigste kvindelige musikere, Anna David.

Tekst: Lars Bisgaard – Foto: Pressefoto

 

Hun deltog blandt andet i dette års danske Melodi Grand Prix med sangen; ”It Hurts”, og den 19. Maj udgav hun singlen ”Shade Of Grey”, som hun har lavet i samarbejde med Antea Shelton og Freakchild.

Da Anna David i sommeren 2005 blev landskendt for singlen ’Fuck Dig’, havde hun faktisk allerede 9 år på bagen i musikbranchen. Men det var først da Anna i 2004 mødte producer-duoen, nOOb, at hendes stemme og musikalske talent fik lov til at folde sig helt ud. Sammen havde de tre skabt en lyd, som har placeret Anna på toppen af samtlige danske hitlister og gjort hende til en stjerne overnight.

Anna David har siden begejstret sine fans og publikum ved mange koncerter på Festivals og Open Airs, herunder Langelands Festival, Skanderborg Festival, Århus Festuge og desuden leverede flotte shows til diverse Award Shows.

Udover musik karrieren er det blevet til deltagelse i 2006 udgaven af Vild Med Dans på TV2, medvirken i TV-serien ”Store Drømme”, samt en masse støtte-arbejde for blandt andet Kræftens Bekæmpelse og ”Vores ansvar – NEJ til vold mod børn”.

Det er blevet til 4 albums, og en masse nomineringer til diverse priser, hvoraf hun har vundet 3, blandt andet som bedste kvindelige artist.

Man kan roligt sætte forventningerne højt når Anna David træder op på scenen kl. 19.30, og giver den gas med iørefaldende popnumre.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events