Aabybro
imported

Anne byder indenfor hos LUXUX

Stedet hvor drømmekjolen venter på dig.

I en smuk gammel baptistkirke i Nordjylland lidt uden for Aabybro har Anne Toftild indrettet en vidunderlig brudesalon, som skaber de perfekte rammer, når der skal prøves drømmekjoler. LUXUX tilbyder et af de største udvalg af brudekjoler og konfirmationskjoler i landet.

Selvstændig i 27 år

Det hele startede tilbage i 80’erne, hvor Anne Toftild tog sin uddannelse som designer på den anerkendte designskole i Kolding og dernæst en uddannelse som frisør/makeup artist. Først designede hun smykker, dernæst gallakjoler og i dag designer hun hendes egne konfirmationskjoler, som bliver solgt Engros i resten af Danmark. Hun har været selvstændig i 27 år og har de sidste 6 år drevet forretning i den gamle baptistkirke. Ud over sine egne kollektioner af konfirmationskjoler sælger de hos LUXUX også brudekjoler, som alle er håndplukket fra udvalgte internationale bridal couture modehuse.

-Jeg tilbyder altid et stort og varieret udvalg af kjoler til vores brude og konfirmander. Uanset hvilken størrelse eller stil de har, vil jeg og mit personale sørge for at man ikke går forgæves. Vi sætter en ære i, at give den rette vejledning, og vi er gode til at lytte til vores kunders ønsker, så vi sammen rammer plet med at finde drømmekjolen, fortæller Anne.

Konfirmation 2023

Hvis du har en datter, der skal konfirmeres i 2023 er det netop nu, at man skal have fat i årets konfirmationskjole, da kjoler hos LUXUX skal bestilles inden d. 1 december. Hos LUXUX tilbydes et stort og varieret udvalg af kjoler og dragter i størrelser fra 28 til 56 i alle slags prisklasser, en stor del af kollektionen kan også ses på hjemmesiden.

 – Jeg går meget op i, at kjolen eller dragten passer til konfirmandens personlige stil og at den er i en god kvalitet med en smuk pasform. Derfor går jeg ikke på kompromis når kjolerne designes, beretter Anne til Blokhus Avis.

Hvis man ønsker at købe eller prøve en kjole hos LUXUX bestilles en tid til prøvning via bookingsystemet på deres hjemmeside. Dette kan ske alle dage undtagen på fredage og lørdage, hvor der er åbent for drop-in.

 

 

Luxux
Luxux

Læs om fantastiske oplevelser og events