Aabybro

Anne Mette har været i brugsen i mere end 30 år

Når du møder Anne Mette i brugsen så sig da lige tillykke.
Nogenlunde sådan gjorde Brugsen i Birkelse på Facebook sine kunder opmærksomme på, at Anne Mette Reiche kan fejre 30-års jubilæum i den lokale dagligvarebutik.
Ja faktisk har hun været der i mere end 30 år.
For det var i 1981, at hun blev udlært i Brugsen i Birkelse med Hans Chr. Nielsen som uddeler.

Væk fra brugsen
Den gang var det ikke almindeligt, at man kunne blive i butikken  som udlært, så derfor måtte Anne Mette Reiche søge andre græsgange.
Hun var blandt andet med til at sætte den gamle Centralgård i stand så Den Økologiske Jordbrugsskole kunne rykke ind, ligesom hun har arbejdet hos købmand Tranholm i Biersted.

12 timer om ugen
Men i 1990 blev det til en tilbagevenden til Birkelses dagligvarebutik.
– Brugsen overtog postekspeditionen, som havde være et andet sted i byen, og Hans Chr. Nielsen mente, at det skulle han bruge noget tid på, så jeg blev ansat, fortæller Anne Mette Reiche.
I første omgang var det blot 12 timer om ugen fordelt på tre dage, men snart blev det på fuld tid.
Og siden har de ene år bare taget det andet.

Et kendt ansigt
Derfor har Anne Mette Reiche også kunnet se børn i byen vokse op og komme  brugsen som voksne med deres børn. Hun kender mange af kunderne rigtigt godt, og de er på fornavn med Anne Mette og vant til at blive mødt med god service samt en smilende tilgang.

Det er svært at sige brugsen i Birkelse uden også at sige Anne Mette. Foto: Vores Jammerbugt

Fritiden
Anne Mette Reiche bruger en hel del af sin fritid som både leder og medlem af kredsledelsen i FDF Aaby-Vedsted.
-Det giver gode oplevelser, og det er dejligt at opleve børnenes tillid. Man bør prøve det for at mærke alt det, man får igen som frivillig, fortæller hun.
Selv om Anne Mette Reiche ikke regner med at skifte job, inden hun går på efterløn eller pension, så forventer hun ikke at kunne fejre også 40-års jubilæum i brugsen.

Læs om fantastiske oplevelser og events