Nyheder
imported

At se muligheder og netværke

Line Lilholt Hansen har med stor tilfredshed netop færdiggjort sin virksomhedspraktik på Update Blokhus Avis

Update:

At se muligheder og netværke

Line Lilholt Hansen har med stor tilfredshed netop færdiggjort sin virksomhedspraktik på Update Blokhus Avis

Tekst: Louise Kande – Foto: Update

Hvad gør man, hvis man som finansbachelor med gode karakterer, et dejligt humør og et stort gå-på-mod, ikke har fundet en trainee  indenfor finans endnu? – Hvis man hedder Line Lilholt Hansen, så trækker man på sit netværk, bruger tiden bedst muligt på at forbedre sine kvalifikationer og prøver nye færdigheder og udfordringer af, og så fortsætter man sin søgen efter en trainee-stilling.

 – For Update Blokhus Avis handlede det om at hjælpe Line videre med nogle konstruktive værktøjer, der kan supplere hendes kvalifikationer yderligere. Og så var arbejdet på avisen også en god chance for Line til at se, at der findes mange muligheder derude, at få lokalforståelse, at skabe nye kontakter og netværke, fortæller Louise Kande.

Line har beskæftiget sig med alt fra de sociale medier, talt med annoncører og arbejdet en del med DET SKER, for at skabe sig et godt overblik over området, erhvervslivet og hvilke tilbud den Nordjyske Vestkyst har til turister og de lokale.

– Det der har været motiverende og yderst livsbekræftende for mig er, at jeg har opdaget nye sider af mig selv og mine kvalifikationer – og er ikke bange for nye udfordringer. Jeg tror bestemt ikke, at branchen er afgørende for den lediges chancer, for hvor der er vilje, er der også vej, smiler Line.

Du kan kontakte Line Lilholt Hansen på tlf.: 28263738, hvis du mangler en finansbachelor eller vil vide mere.

Læs om fantastiske oplevelser og events