Nyheder
imported

At turde tage springet

Efter to år som selvstændigt malerfirma, kan Allan Norre Møller glæde sig over, at hans beslutning om at starte sit eget firma; ”ikke var så tosset endda”.

Firmafokus:

At turde tage springet

Efter to år som selvstændigt malerfirma, kan Allan Norre Møller glæde sig over, at hans beslutning om at starte sit eget firma; ”ikke var så tosset endda”.  

Tekst: Louise Kande (redigeret) – Foto: Poul Erik Aagaard

Sådan siger Allan Norre Møller fra Møllers Malerfirma i Pandrup. – Det er med ydmyghed, at vi glæder os, smiler han og fortsætter; – Vi sætter en stor ære i at levere et malerarbejde der virkelig gør en forskel.

Spændende udfordringer

– Jeg har altid haft en drøm om at blive selvstændig, og det har været en spændende udfordring for os at starte op. Heldigvis er det gået rigtigt godt, og i perioder har vi været op til seks malere for at kunne nå de mange opgaver, fortæller han og fortsætter; – Årstiden taget i betragtning er jeg meget tilfreds med, at vi stadigvæk er fem mand der dagligt knokler for at levere kvalitet til kunderne. Sommerhusejerne i hele området omkring Jammerbugten har fået øje på os, og det glæder mig meget, at vi så hurtigt er kommet ind på markedet.

Starten på kuløren

– Jeg har været ansat i ti år i malerbranchen, og jeg tror min interesse for malerfaget er kommet fra min farfar der var maler. Igennem de ti år har jeg arbejdet som malersvend og sjakbajs i flere teams. Og da jeg lige efter nytår gik og overvejede mine muligheder, var det NU det skulle være. Jeg ville være selvstændig og blev det. Det har jeg aldrig fortrudt. Selvfølgelig er det en udfordring hver dag at skulle sørge for nye opgaver, men det er også det, der driver værket, fortæller Allan.

Fra ”Før” til ”Efter”

-Hver eneste opgave gør en forskel, og vi er medvirkende til, at kunderne oplever en kvalitetsforbedring af deres bolig, og at tingene lyser op. Den oplevelse fra kunderne er guld værd i det daglige arbejde. Vi har lige renoveret et hus fra 1890 i Vejgaard, hvor det hele er blevet istandsat udvendigt. Det er jo en opgave, hvor man tydeligt kan se forskellen på før og efter.

Læs om fantastiske oplevelser og events