Nyheder
imported

Atter levendegørelse af Herregården Bratskov

Torsdag den 7. juli lyder startskuddet til den 19. levendegørelse af Herregården Bratskov. mere end 70 aktører er klædt i dragter fra ”dengang” med levende fortæller om ”dengang morfar var ung”.

Der vil som de foregående år køre hestevognen i parken hvor også ponyérne er klar til at give børnene en ridetur. I smedjen står smeden klar til at smede hestesko, ligesom både skolelæreren og skomageren også er klar til at byde velkommen til både store og små.

I kælderen står den grumme heks klar til at fortælle uhyggelige historier til børnene, alt imens hun brygger en væmmelig trylledrik. Inde i herregårdens flotte stuer sidder alle de flittige hænder og fremviser gammel håndværk, og ude på gårdspladsen sørger slotsfruen og slotsherren sammen med spillemændene for den hyggelige musikalske stemning, alt imens der i de mange boder på gårdspladsen vises gammelt håndværk.

I lighed med de tidligere år vil der atter være råvaremarked i alleen op til Bratskov, hvor der blandt andet kan købes friske grøntsager, jordbær, honning, marmelader og is.

Når levendegørelsen skydes i gang torsdag den 7. juli er der traditionen tro besøg af børnehaven fra Elmevej i Brovst. Det er altid festligt når børnene viser hvad de har øvet på i mange uger. Det er ren livsglæde for både børn og voksne at se de små udfolde sig.

De næste levendegørelser foregår den 14, den 21. juli, den 28. juli, den 4. august og den sidste levendegørelse bliver torsdag d. 11. august hvor Edwin Carstensen viser sin samling af gamle håndredskaber.  Levendegørelsen af Bratskov finder sted hver torsdag fra kl. 10.00-13.00 i ugerne 27-32. Der er som altid gratis entré.

Læs om fantastiske oplevelser og events