Løkken

Attraktive tilbud til golffolket

Ideelle baner og events hos Løkken Golfklub

 Med en meget flot 18 hullers bane og populære arrangementer tiltrækker klubben rigtig mange golfentusiaster

Ferietid er golftid, lyder det fra formanden for Løkken Golfklub, Kirsten Wisborg. Og klubben er da også klar med en række traditionsrige og populære events i den kommende tid. – Et af sommerens højdepunkter er således amatørturneringen Løkken Open, der er en af Danmarks største. Den finder i år sted hen over weekenden 08. – 09.06. Der er tradition for, at Løkken Open er noget af et tilløbsstykke. Sidste år deltog ikke færre end 160 spillere, og i år forventes endnu flere, oplyser Kirsten Wisborg. Der er da også tale om et fantastisk tilbud, tilføjer hun, med 2 spilledage, morgenmad, 2 gange frokost og gratis spil dagen før starten på matchen. Prisen for det hele er blot kr. 750,-. Til denne turnering mødes spillere fra nær og fjern til en god golfoplevelse i et hyggeligt fællesskab med spillere fra hele Danmark og Norden. Og golfklubben lægger alle kræfter i for at skabe de perfekte rammer om begivenheden. Mindst 50 frivillige gør en stor indsats for at skabe optimale betingelser for to både hektiske og sjove dage for golfspillerne.

Frikadelleugen et stort tilløbsstykke

En helt særlig begivenhed er den såkaldte ”Frikadelleuge”. Her tilbydes der, at gæstespillere for kun kr. 200,- kan få greenfee til 18 huller samt få serveret frikadeller og kartoffelsalat. Sidste år blev der arrangeret frikadelleuge 2 gange – begge gange var det en forrygende succes. Også i år arrangeres der 2 frikadelleuger, nemlig henholdsvis fra d. 27/5 til d. 2/6 og fra d. 26/8 til d. 30/8. Klubben regner med at se rigtig mange gæstespilere i Løkken Golfklub, hvor en stab af frivillige sørger for, at der er dækket op og bliver serveret for spillerne, når de kommer ind fra banen.

Ideelle baneforhold og en stærk klubånd

 Også i løbet af Pinsen og i Kristi Himmelfartsdagene byder Løkken Golfklub velkommen til gæstespillere og det til en særlig favorabel pris, nemlig kr. 250,- for 18 huller. Masser af spillere nød godt af det samme tidsbegrænsede tilbud i Påsken, fortæller Kirsten Wisborg. – I Løkken Golfklub er vi stolte af de flotte baneforhold, som vi kan tilbyde spillerne takket være vore trofaste sponsorer, de mange frivillige og en dygtig greenkeeper, Lasse Emil Nielsen. Ud over en 18 hullers bane disponerer Løkken Golfklub endvidere over en lige så flot 9 hullers Pay & Play bane, der også passes og plejes af den dygtige greenkeeper. Banestandarden i klubben  høster af gode grunde mange anerkendende ord fra de mange gæstespillere, siger en glad og taknemmelig formand. Det hele klares af to ansatte medarbejdere i årsværk, inkl.greenkeeperen og som sagt rigtig mange frivillige. Det giver en helt særlig stærk klubånd, forklarer Kirsten Wisborg og slår afslutningsvis fast, at det store engagement i at passe og pleje banen er en væsentlig del af klubben DNA.

Læs om fantastiske oplevelser og events