Det sker
imported

Bæredygtighedsfestival i efterårsferien

Der bliver sat fokus på bæredygtighed i Destination Svinkløv/Slettestrand-Thorupstrand i efterårsferien

Tekst og foto: Presse

Aktiviteter for hele familien

For fjerde gang er Bæredygtighedsfestivalen et arrangement for hele familien. Et program med over 70 aktiviteter fordelt på 9 dage, som vil emme af leg, læring og spændende aktiviteter, der alt sammen rimer på bæredygtighed og FN’s 17 Verdensmål.

Du kan blandt andet komme med på sanketur og svampejagt med Madsmedjen, smage de lækre lokale råvarer til råvaremarkedet i Han Herred Havbåde, være aktiv i den skønne natur både til fods, på cykel og hesteryg, komme med på workshop sammen med Kunstgruppen Silikone eller med Tranum Lys & Glas og meget mere.

Lær mere om verdensmålene

Der bliver også rig mulighed for at lære mere om verdensmålene, når du tager med på guidet tur om det naturskånsomme fiskeri i Thorupstrand eller deltager i genbrugs- og loppemarkedet, som Hjortdal Beboerforening står for, eller når DKVild Jammerbugt fortæller hvordan du kan gøre lidt mere for at styrke biodiversiteten, og hvordan du gør det bæredygtigt.

Bæredygtighedsfestivalen er en fælles satsning fra det lokale turismeerhverv, som ønsker at udvikle sig til at blive en mere bæredygtige feriedestination, hvor lidt også gør en forskel.

 

Se det fulde program her. 

Læs om fantastiske oplevelser og events