Pandrup

Bardhec Bytyqi bliver i Jammerbugt FC

2020 var et forrygende fodboldår for Jammerbugt FC’s Bardhec Bytyqi, som i vinterpausen har været åben for nye udfordringer. Men nu bliver offensivspilleren dog i den blå trøje og gør arbejdet færdigt i indeværende sæson.
Således har Bardhec Bytyqi nu forlænget sin kontrakt med Jammerbugt FC frem til sommeren 2021.

Var på udkig
– Jeg er en person, der godt kan lide at gøre tingene færdige, så det er dejligt at være tilbage på træningsbanen i Jammerbugt FC, indleder Bardhec og fortsætter.
– Planen var, at jeg skulle videre, men der var forudsætninger, som gjorde, at det ikke var muligt nu. Derfor glæder jeg mig til et spændende forår. Ambitionen for mig, er at vinde det hele og rykke op. Det er lettere sagt end gjort, men det er også muligt med det hold, vi har. Personligt stræber jeg efter at kunne bidrage
med endnu flere mål og assist, og forhåbentlig kan jeg så tage skridtet op til sommer.

Profil i 2. division
Ambitionerne er store hos Jammerbugt FC’s offensivspiller, og det er de med rette, mener Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, som er meget tilfreds med at beholde sin offensive profil. Samtidig anerkender han også, at Bardhec fortjener chancen længere oppe i de danske fodboldrækker.
– Jeg naturligvis glad for at beholde Bardhec. Men jeg er også meget åben og kan se han kan noget på højere niveau. Men lige nu med corona er det svært at realisere. Jeg ved også, at Bardhec gerne vil være her og hjælpe os til at nå vores mål, så jeg er glad for, vi har kunne beholde en spiller med Bardhecs kvaliteter et halvt år mere. Han er en kæmpe profil i 2. division og kan noget på egen hånd, når han har bolden. Han skaber noget og er vildt stærk på bolden, forklarer Bo Zinck og tilføjer.
– Bardhec har udviklet sig meget i tiden hos os. Han har et godt mindset og er meget klar på, hvad han vil, og hvordan. Vi har et rigtig godt samarbejde og er rigtig glad for at have ham i klubben, også selvom jeg indimellem er efter ham.
Det er således endt med at være en god løsning for begge parter, og Bardhec var da også på måltavlen igen allerede i holdets anden træningskamp. En 1-0 sejr ude over Thisted FC. Næste opgave for Bardhec og Jammerbugt FC er Holstebro i den kommende weekend.

Læs om fantastiske oplevelser og events