Pandrup

Beierholm MTB tilbage på to hjul

Revision og rådgivningsvirksomheden Beierholm med hovedsæde i Aalborg var i samarbejde med Saltum Trim lørdag 9. april tilbage i sadlen med løbet Beierholm MTB efter to års Corona-pause.
Her blev ca. 250 forventningsfulde MTB-ryttere sendt fra start ved Nols Sø i Saltum og ud på de tre ruter på henholdsvis 30, 45 og 75 kilometer.

10. år siden
Det er 10 år siden, Beierholm første gang afviklede det store nordjyske MTB-løb, og ifølge partner og statsautoriseret revisor Thomas Skou Jacobsen fra Beierholm i Aalborg er det en begivenhed, som både kunder og Beierholms medarbejdere ser frem til hvert år.
Ikke mindst i år, hvor ventetiden har været ekstra lang, da Corona har stukket en kæp i hjulet på MTB-løbet de sidste to år.
– Det er skønt at være tilbage i sadlen med Beierholm MTB efter et par års ufrivillig pause. Det er jo faktisk 10 år siden, vi første gang arrangerede Beierholm MTB i samarbejde med Saltum Trim, og det har siden været en fast tilbagevendende begivenhed. Det er derfor dejligt igen at kunne samle kunder, kolleger og andre cykelentusiaster i et både sportsligt og socialt fællesskab, fortæller Thomas Skou Jacobsen, som selv trampede i pedalerne på den naturskønne rute i og omkring Saltum, Hune og Blokhus.
Her var der både smil på læben, vind i håret og sved på panden i forårssolen, inden Beierholm efter løbet traditionen tro var vært ved mad, drikke og præmieoverrækkelse i Nols Hallen.

Læs om fantastiske oplevelser og events