Nyheder
imported

Beierholm MTB tilbage på to hjul

Det populære løb havde 250 ryttere i sadlerne.

Tekst og foto: Presse

Revision og rådgivningsvirksomheden Beierholm med hovedsæde i Aalborg var i samarbejde med Saltum Trim lørdag 9. april tilbage i sadlen med løbet Beierholm MTB efter to års Corona-pause.

Her blev ca. 250 forventningsfulde MTB-ryttere sendt fra start ved Nols Sø i Saltum og ud på de tre ruter på henholdsvis 30, 45 og 75 kilometer.

mtb beirholm nols

10. år siden

Det er 10 år siden, Beierholm første gang afviklede det store nordjyske MTB-løb, og ifølge partner og statsautoriseret revisor Thomas Skou Jacobsen fra Beierholm i Aalborg er det en begivenhed, som både kunder og Beierholms medarbejdere ser frem til hvert år.
Ikke mindst i år, hvor ventetiden har været ekstra lang, da Corona har stukket en kæp i hjulet på MTB-løbet de sidste to år.

mtb nols sø

– Det er skønt at være tilbage i sadlen med Beierholm MTB efter et par års ufrivillig pause. Det er jo faktisk 10 år siden, vi første gang arrangerede Beierholm MTB i samarbejde med Saltum Trim, og det har siden været en fast tilbagevendende begivenhed. Det er derfor dejligt igen at kunne samle kunder, kolleger og andre cykelentusiaster i et både sportsligt og socialt fællesskab, fortæller Thomas Skou Jacobsen, som selv trampede i pedalerne på den naturskønne rute i og omkring Saltum, Hune og Blokhus.

Her var der både smil på læben, vind i håret og sved på panden i forårssolen, inden Beierholm efter løbet traditionen tro var vært ved mad, drikke og præmieoverrækkelse i Nols Hallen.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events