Nyheder
imported

Beierholms forårsklassiker havde 600 deltagere

Revisionsselskabet Beierholm afviklede lørdag d. 21. april sit 7. MTB-løb i Saltum. Igen i år var alle pladser besat i forårsklassikeren.

Lørdag formiddag, d. 22. april,  blev ikke færre end 600 MTB-ryttere sendt fra start i Saltum nord for Blokhus. Lidt over halvdelen af deltagerne stillede op til den mellemste rute på 45km, mens de øvrige mænd og kvinder fordelte sig på henholdsvis 75km og 30km.

Det er 7. gang, at Beierholm afvikler det store nordjyske MTB-løb, og ifølge partner og statsautoriseret revisor Thomas Skou Jacobsen fra Beierholm i Aalborg er det en begivenhed, som både kunder og Beierholms medarbejdere ser frem til hele året. – Beierholm MTB var jo en prøveballon, som vi sendte op for godt syv år siden, og jeg skal love for, at det nu er blevet en fast, tilbagevendende begivenhed. Generelt har vi haft stor succes med at lave kundearrangementer, hvor kunder og kolleger i fællesskab skal være aktivt deltagende, og det tror jeg, vi vil se mere af i de kommende år.

Thomas Skou Jacobsen var både vært, velkomsttaler og deltager på 30km-ruten inden for kategorien "Mænd 18-50 årige", men trods et stramt program var der også tid til at nyde dagen. – Det var igen i år en kæmpe oplevelse at være med. Vi er jo altid lidt spændte på vejret, og jeg skal love for, at der var en frisk blæst, men det er jo ens for alle og ikke nogen undskyldning for en dårlig placering, fortsætter han smilende.

Thomas Skou Jacobsen gennemførte de 30km på 1 time og 24 minutter. Det rakte til en delt 23. plads inden for kategorien.

Det nordjyske klitlandskab er en unik kulisse

Godt 100 ryttere startede på den længste rute på 75km lørdag kl. 10. En time efter gik starten til den største gruppe, nemlig 45km’eren, og endelig kl. 11.15 blev de sidste sendt afsted på 30 km-ruten. Det var et flot syn at se de mange ryttere i start- og målområdet. – Jeg glæder mig hvert år over det store antal deltagere og den entusiasme, der bliver lagt for dagen. For dem, som deltager i mange MTB-løb i løbet af året, er Beierholm MTB noget helt særligt. Det nordjyske klitlandskab er altså en helt unik kulisse for cykelløb, pointerer Thomas Skou Jacobsen videre.

Beierholm MTB er gennem alle syv år blevet afviklet i et tæt samarbejde med den lokale cykelklub Saltum Trim, der havde ikke mindre end 100 personer involveret i afviklingen, herunder både frivillige, hjemmeværnet, samaritter m.fl. Efter løbet var Beierholm traditionen tro vært ved mad, drikke og præmieoverrækkelse i Nols-hallen i Saltum. 

Fakta om Beierholm MTB 2017

Beierholm MTB blev 21. april 2018 afholdt for 7. år i træk i det naturskønne og bakkede kystnære landskab omkring Saltum. Løbet havde i år 600 MTB-ryttere til start inden for ruter på 30km, 45km eller 75km og fire individuelle klasser: Mænd fra 18-50 år, mænd fra 51+, kvinder fra 18-50 år og kvinder fra 51+.

Læs om fantastiske oplevelser og events