Blokhus

Betalt omtale: 26 nye kvalitetsboliger i Hune

Byggemodningen af etape 2 i det nye boligkvarter, Vesterhavsparken i Hune, er i gang på arealet umiddelbart øst for Spar, og primo 2022 vil de første af de 26 nye kvalitetsboliger stå klar til indflytning.

Daglige forespørgsler
Men allerede nu mærker Villadsen Ejendomshandel, som står for salget af klyngehusene, en overvældende interesse for de kommende boliger.
– Vi får næsten dagligt forespørgsler på dem, og vi har allerede reserveret 10 boliger, fortæller Søren Villadsen.
Han forventer, at interessen bliver endnu større, efterhånden som husene tager form og kan besigtiges ude og inde.

Sommerhus eller helårsbolig
Det er både lokale samt bosiddende i Nørresundby og Aalborg, der har kastet deres kærlighed på boligerne, og uden bopælspligt er der også flere forskellige muligheder for anvendelse af husene udover som almindelig helårsbolig.
– Nogle køber for at bruge dem som sommerhus og på sigt som helårsbolig og slår på den måde to fluer med ét smæk. Andre køber dem som en investering og til udlejning, siger Søren Villadsen.
For de største af de tre hustyper er der er også en potentiel indkomst på 80-90.000 kroner om året til ejeren ved udlejning.

Lavenergihuse
Klyngehusene er forbundet af en carport, og boligerne bliver på henholdsvis 85, 100 og 115 kvadratmeter med tilhørende gårdhave samt terrasser på begge sider af husene.
De opføres i kvalitetsmaterialer, og der er naturligvis tale om stort set vedligeholdelsesfrie lavenergihuse med gulvvarme over alt fra en luft-til-vand varmepumpe.
Fællesarealerne er primært naturarealer.

Mere fritid
– Købersegmentet er hovedsageligt +50, og modsat tidligere oplever vi i dag, at mange omkring de 60 år ønsker at købe et mindre række- eller klyngehus, så de slipper for den megen vedligehold af hus og have og i stedet kan bruge tiden på at rejse og nyde livet, forklarer Søren Villadsen.
Han er sammen med sine medarbejdere i Villadsen Ejendomshandel mere end klar til at svare på spørgsmål og give yderligere oplysninger om Vesterhavsparken i Hune og kan kontaktes på:

Telefon: 98204035
Mail: pandrup@villadsenbolig.dk

Etape 1 mod nord er 20 lejeboliger under Lejerbo.
Boligen på 85 kvadratmeter kommer til at koste 1.695.000 kr.
Prisen for boligen på 100 kvadratmeter er 1.895.000 kr.

De største huse er på 115 kvadratmeter og koster 2.195.000 kr.

Læs om fantastiske oplevelser og events