Nyheder
imported

Betydningsfuldt skulderklap til Sol og Strand

Der var brede smil og oprigtig glæde hos direktør Tommy Madsen og administrerende direktør Per Dam, da Sol og Strand torsdag aften fik tildelt Erhvervsprisen 2019

Der var brede smil og oprigtig glæde hos direktør Tommy Madsen og administrerende direktør Per Dam, da Sol og Strand torsdag aften fik tildelt Erhvervsprisen 2019 ved en festlig begivenhed på Hotel Fårup. Prisen, der uddeles af Rotaryklubberne i Jammerbugt Kommune, gives til en virksomhed eller organisation, der styrker beskæftigelsen i kommunen og ikke mindst øger kendskabet til området.

Priskomiteen består af blandt andre borgmester i Jammerbugt Kommune, Mogens Christen Gade (V), og han roste initiativet og slog fast, at der er god grund til at være stolt over at være blandt de tre nominerede. Udover Sol og Strand var den socialøkonomiske virksomhed, SEP Nord og LBS Staal nomineret.

Et af de største bureauer

Sol og Strand, der i år har 40-års jubilæum, modtog prisen for at have taget rejsen fra udlejning af blot et hus i Lyngså ved Sæby til i dag at være et af de største danskejede feriehusudlejningsbureauer med 21 bureauer fordelt i hele landet. Endvidere har det været afgørende for priskomiteen, at stifterne af virksomheden, Margit og Kjeld Andersen i år har besluttet at overdrage aktiemajoriteten til en velgørende fond: ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld”.

Per Dam modtog prisen, som består af et kunstværk, på Sol og Strands vegne, og det var med stolthed i stemmen, at han takkede for hæderen. – Det er i høj grad en anerkendelse af Sol og Strand og den udvikling, som Margit og Kjeld Andersen igangsatte for 40 år siden, da de fik ideen om udlejning af feriehuse. Denne pris er dermed en stor cadeau til deres og medarbejdernes indsats og til deres beslutning om at etablere en fond for at fremtidssikre virksomheden og bevare den på danske hænder. Det bliver en vigtig ledestjerne for feriegæster, medarbejdere og husejere, sagde han.

Oplæg ved Anne Honoré Østergaard

Udover aftenens prisuddeling var der oplæg ved Anne Honoré Østergaard, der er nyvalgt folketingsmedlem for Venstre. Endvidere gik Mogens Christen Gade på podiet og talte ud fra overskriften ”Til kamp for Nordjylland”, hvor han tog udgangspunkt i sine mange tillidsposter, der alle har til formål at styrke ikke blot Jammerbugt Kommune men hele landsdelen.

Flere priser

Præsident for Rotary Pandrup, der var vært ved det fælles arrangement, Svend Mousten Hansen, benyttede aftenen til at uddele endnu en pris. Mogens Christen Gade blev tildelt Paul Harris Fellow, der gives som en særlig udmærkelse af en person, der i sit virke går ind og arbejder for Rotary’s idealer.

-Du får anerkendelsen, fordi du i dit virke som borgmester for Jammerbugt Kommune arbejder for, at alle borgere i kommunen kan have det bedst muligt. Vi ved, at du i spejderbevægelsen arbejder med unge mennesker, og vi ved, at der i dig er et godt menneske. Vi er derfor sikker på, at du lever op til Rotarys idealer, sagde Svend Mousten Hansen til en tydeligt overrasket og bevæget borgmester.

 

 

 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events