Aabybro

Biersteds brugs-uddeler fejrer 25 års jubilæum

I morgen lørdag 1. august fejrer Dagli´Brugsen i Biersteds uddeler, Hanne Batsberg, 25 års ansættelse i Coop, og det markeres med reception fra klokken 12 til 14 i brugsen.
På p-pladsen foran brugsen er der sat telt op, og en pølsevogn kommer der også og sørger for lidt at spise, ligesom der er forfriskninger til dagens gæster og kunder.
Samtidig er der 10 pct. rabat på alle varer i brugsen hele lørdagen.

En spændende udfordring
Det var 1. december 2017, at Hanne Batsberg blev ansat som uddeler i Biersteds dagligvareforretning.
– Butikken var ikke mere end et år gammel og kæmpede for at få fodfæste, og det så jeg som en spændende udfordring, fortæller Hanne Batsberg, som kom til Biersted fra en stilling som uddeler i Dagli´Brugsen i Jerslev.
Siden har brugsen i Biersted, som har ikke færre end 15 ansatte heraf 4 på fuld tid, fået solidt fodfæste og afleverede i 2019 også et positivt regnskab samt opnåede et indeks 105.

Loyale kunder
– Vi har et godt kundegrundlag, og med udstykningen af de nye byggegrunde i Biersted skulle det gerne blive endnu bedre. Vi har loyale kunder. Det har vi kunnet mærke under Corona-krisen, og også foreningslivet og det lokale erhvervsliv bruger os, siger Hanne Batsberg.
– Vi ved godt, at vi er en tilkøbsbutik, men der er også kunder, som gør alle deres indkøb her, fortæller hun.
Og borgerne i Biersted og omegn ved også udmærket, hvor vigtigt det er at have en dagligvarebutik i byen.
– De oplevede jo halvandet år uden, og særligt de ældre fortæller, hvor forfærdeligt det var, siger Hanne Batsberg

Hanne Batsberg er glad for den nære kontakt med kunderne. Foto: Vores Jammerbugt

Udlært i Aalborg
Hanne Batsberg er udlært fra Super Brugsen på Færø Plads i Aalborg.
Hun søgte lærepladser som salgsassistent og fik også tilbud fra både det daværende OBS og Jysk, men valgte Super Brugsen.
– Det var et mere alsidigt job, hvor jeg kom rundt i alle afdelinger, forklarer hun.
To år senere var hun udlært og fulgte med sin souschef til brugsen i Storvorde, hvor hun var frugt- og grøn-assistent.
Siden fulgte job i forskellige af Coops butikker som assistent, indtil hun blev souschef i brugsen i Gistrup og derefter også souschef tilbage på Færø Plads.
– Jeg søgte om at blive souschef, fordi jeg alligevel udførte alle de opgaver, der lå i stillingen. Og så valgte jeg at gå hele vejen og søgte og fik jobbet som uddeler i Dagli´Brugsen i Jerslev, fortæller hun.

Fritiden
I fritiden fylder sport en hel del for både Hanne Batsberg, manden Henrik samt sønnerne Patrick på 18 og Nicklas på snart 21 år.
Alle fire har nu gennem flere år sæsonkort til både AaBs Superligahold samt Aalborg Håndbolds kampe, og Hanne Batsberg spiller også selv håndbold.
Familien bor i Frejlev, hvor både Hanne og Henrik kommer fra, og så har parret lige købt sommerhus i Lyngså, mens campingvognen er blevet solgt.
Men sommerens køreferier sydpå bliver der ikke lavet om på.

Glad for det nære og lokale
Hanne Batsberg er blevet i Coop i 25 år, fordi hun kender og godt kan lide konceptet.
– Jeg er glad for at være her og tror ikke, det er grønnere på den anden side, fortæller hun.
– Jeg har holdt fast ved at arbejde i Dagli´Brugsen kontra Super Brugsen, fordi jeg godt kan lide det nære og lokale. Kontakten og snakken med kunderne. Her kan du have fingrene nede i hele butikken, forklarer hun.
– Og så har jeg nogle rigtig gode kollegaer, understreger Hanne Batsberg, som med den lokale opbakning fra kunder, forenings- og erhvervsliv ser en sund og lys fremtid for Dagli´Brugsen i Biersted.

Læs om fantastiske oplevelser og events