Brovst

Billetsalget stiger til byfest i Brovst

Byfestudvalget og Brovst Borgerforening er klar med masser af underholdnig
Brovst byfest

I dagene den 15.-16.-17. Juni 2023 afholdes der byfest i Brovst.

I år har Brovst Borgerforening slået kræfterne sammen med det nye byfestudvalg, og det sidste halve år er der arbejdet hårdt på, at Brovst byfest igen bliver – Årets fest.

Programmet er klar, billetter er sat til salg, og allerede nu har der været en stigning af salg af billetter op til byfesten.

Teltet bliver sat op tirsdag og er sponsoreret af sparekassen Danmark. Derudover har en del erhvervsdrivende sponsoreret både penge og gaver til festen.
Formanden for Brovst borgerforening udtaler:
-Vi har forsøgt at få lavet et spændende program med noget for alle aldre. Det kan dog være udfordrende at stille alle tilfredse, men vi føler, at vi er nået godt i mål med et alsidigt program.

Desværre er alt jo steget, så salget til byfesten skal også være højere. Derfor er det dejligt, at mange allerede har bakket op med at sikre sig en billet.

Vi sigter ikke efter et kæmpe overskud, Dog plejer vi i borgerforeningen, at leve efter, at de penge vi har skal bruges på vores borgere, men det skal naturligvis gerne løbe rundt.
Sidste år kunne vi efter byfesten donere lidt penge til de foreninger, som var vores samarbejdspartnere under byfesten. Det giver et godt sammenhold og videre samarbejde, så det kan blive en fast tradition med en god byfest fremover, oplyser de.

Brovst byfest
Brovst byfest

Program med masser af underholdning

Torsdag 15. juni

Byfesten starter torsdag 15. juni kl. 16, med GRATIS hoppeland, som arrangørerne har fantastisk erfaring med, og hoppeland er igen i år sponsoreret af Lions club, som de også har et fantastisk samarbejde med.

Derudover er der heste på banen, blandt andet det meget populære kæpheste spring, og trækture på pony. Alt er gratis, og Brovst Rideklub er klar på at hjælpe og give alle en fed oplevelse.

Der vil være lidt fodbold fra lokalt U5-U9 hold, og så er alle knallerter med deres førere inviteret ned og vise deres maskine frem.
Det kvitteres med med en gratis fadøl eller sodavand.

Fredag 16. juni

Fredag d. 16 juni åbner pladsen kl 13, og kl. 14,30 starter det årlige karnevalsoptog ned igennem byen.
-Det er en begivenhed som bare skal opleves. Optog med alle de glade børn og voksne er fænomenalt, siger arrangørerne.
Alle børn får selvfølgelig gratis slush ICE, når de ankommer på pladsen, hvor de skal lave en lille fællesdans.
På pladsen vil der være lidt forskelligt.
Falck viser brandbil frem og Brovst speedway vil være at finde med deres cykler.
Vi har igen forsøgt os med gadefodbold, hvor de forskellige hold dyster om vandrepokalen, efterfulgt af vores spis-sammen-arrangement med grillstegte kyllinger, kartofler og salat, som er for alle aldre, siger arrangørerne samstemmende.

Og kl. 20,45 bliver der vist Danmark- Nordirland på storskærm i teltet.

-Vi håber på en skøn dag og aften med børn og voksne, siger foreningerne bag om begivenheden.

Lørdag 17. juni

Lørdag d. 17 åbner pladsen kl. 9.

Der serveres morgenmad i teltet, hvor man allerede nu kan bestille billet, for at mindske madspild mest muligt.

Fra kl. 10.00 og det meste af dagen er der fodboldkampe 

Kl. 10 optræder Batiste og Co. Skateboard og laver opvisning og konkurrencer m.m.
Jammerbugt garden og de skønne sommerspringere  kigger forbi og viser hvad de har lært, og ligeledes karateklubben Shuri Ryu fra Øland kommer med en, som altid, super fin opvisning i hvad de kan.

Kl. 14 er der, som noget helt nyt, BROVST CHALLENGE- ET MØGBESKIDT LØB, hvor deltagerne skal igennem 6 eller 12 km strabadser, og blive godt beskidte. (Hallen kan afbenyttes til bad efterfølgende).
Alt dette afsluttes med vores store fest i teltet med helstegt pattegris, og selvfølgelig -Brovst Revyen efterfulgt af live musik.

Alle dage sælger Brovst håndboldafdeling mad i teltet.
Og i baren bliver der solgt våde varer, og til børnene slush ICE, popcorn og bland selv slik.

Brovst Borgerforening og byfestudvalget melder alt klar til et brag af en fest, og håber at mange tager imod invitationen i en festlig dag i Brovst!

Læs om fantastiske oplevelser og events