Aabybro

Birkelse IF søger flere spillere

Fodbold, serie 2
Birkelse IF – St. Restrup: 1-5 (0-1)

0-1 (14.)
1-1 (53.) Patrick Sørensen
1-2 (55.)
1-3 (62.)
1-4 (65.)
1-5 (77.)

Søndag 5. september fik Birkelse IF i fodboldens serie 2 besøg af St. Restrup, og udeholdet tog alle tre point med en sejr på 1-5, men resultatet er langt fra retvisende for kampen.

Foto: Vores Jammerbugt

God 1. halvleg
– Vi havde inden kampen talt om, at vi skulle lukke af bagtil, og tingene forløb i 1. halvleg, som vi gerne ville. Vi stod godt på banen. Alle hjalp hinanden, og St. Restrup kom ikke til chancer, fortæller Jesper Kristiansen, træner for Birkelse IF.
Men den ene gang, Birkelses forsvar ikke stod rigtigt på banen inden pausen, blev det straffet af gæsterne.

Bolden er i mål. Birkelse har udlignet. Foto: Vores Jammerbugt

Udligning varede kort
Efter pausen kom Birkelse IF godt ud og kløede på og fik også udlignet på et fladt frispark af anfører Patrick Sørensen, da alle spillere i St. Restrups frisparksmur valgte at hoppe, da skuddet kom.
Men udligningen varede blot to minutter, så var gæsterne atter foran.
– Vi havde godt fat i kampen, og kunne vi blot have holdt resultatet fem minutter længere. De var begyndt at blive frustrerede, siger Jesper Kristiansen.
Men så knækkede det, og St. Restrup scorede 3 mål på 10 minutter.
Lidt samme mønster som i den forrige kamp ude mod AaB, hvor Birkelse var foran 3-1 ved pausen, men indkasserede 6 mål på 24 minutter efter pausen og tabte 8-4.

Foto: Vores Jammerbugt

Var selv 13. mand
– Det er bare vores situation lige nu. Vi er for få til træning, og vi er kun 12-13 spillere til holdet. Jeg var selv 13. mand i dag, siger Jesper Kristiansen.
Holdet har to skader, men selv med dem klar, så mangler der spillere.
– Vi har mistet 5-6 mand siden oprykningen, så vi får det svært. Vi gør det jo hæderligt, så længe kræfterne slår til.
– Vi mangler spillere. Vi er afhængige af, at der er nogle lokale spillere, der begynder at tænke på klubben. ellers er jeg bange for, at det her går den gale vej, understreger Jesper Kristiansen.

Træner Jesper Kristiansen var selv 13. mand i kampen. Foto: Vores Jammerbugt

Kæmper videre
– Men nu gør vi klar til de næste vigtige kampe, siger træneren om de kommende opgør hjemme mod Nørresundby onsdag samt mod Aalborg Freja og NUBI.
– Vi kæmper videre, lover han.


Læs om fantastiske oplevelser og events