Nyheder
imported

Bit Vejle donerer sakse

D. 19. januar bliver en stor dag for Skovsgård Tranum Skole. Der er både sakse og kunst på programmet.

Skovsgård Tranum Skole kan se frem til en begivenhedsrig dag, fredag den 19. januar. Psaligraf Bit Vejle besøger nemlig sin gamle folkeskole, og hun har gaver med. Et samarbejde mellem Center for Papirkunst i Blokhus og det verdensomspændende selskab Fiskars, har givet kunstneren muligheden for at donere klassesæt med sakse til en skole af eget valg og Bit har valgt sin gamle folkeskole. Samme dag donerer Bit Vejle også et af sine egne værker til skolen.

Efter overrækkelsen vil skolens designhold kvittere for donationen ved at klippe gækkebreve, som bliver deres bidrag til åbningsudstillingen på Center for Papirkunst.

Gækkebreve spiller en stor rolle i påskeudstillingen på Center for Papirkunst, og centeret har etableret et årligt samarbejde med 10 af kommunens skoler.  Elever på 5.klassetrin i Jammerbugt kommunes skoler, klipper således et gækkebrev til udstilling på centeret fra åbningsdagen den 23. marts og frem til september.

Åbning og bevilling:

Center for Papirkunst åbner fredag den 23. marts fra kl. 13-17. Der vil være fri entré på denne dag. Center for Papirkunst har i januar 2018, modtaget en flot bevilling fra SE Vækstpulje Nyfors på 250.000.- som går til etableringen af Centeret. 

Læs om fantastiske oplevelser og events