Blokhus

Blokbox.dk kommer til Hune

Ny smart depotløsning flytter på Stenmarksvej
Blok Box depot 2

Carsten Hansen kender området. Han har sammen med sin hustru Snjezana og sønnen Luka brugt Blokhus som hjemmebase siden 2007. De sidste 22 år har han nemlig boet og arbejdet i udlandet, hvor han har ledet humanitært arbejde i lande som Serbien, Kroatien, Liberia, Sudan, Iraq, Palæstina. De sidste 8 år, har familien været bosat i Mellemøsten, hvor Carsten har fungeret som regional leder af Norsk Flygtningehjælp.

blokBox depot 1

Hjem til Blokhus

-Nu er tiden dog kommet til, at vi ønsker at flytte permanent hjem til Danmark, fortæller Carsten Hansen, da Blokhus Avis møder ham på Stenmarksvej 6. Stedet her skal nemlig fungere som lagerhotel for både virksomheder og private. – Jeg har ledt efter en erhvervsmulighed i Blokhusområdet og omgivelserne her er perfekte til formålet, fortæller han videre. I alt bliver der 43 rum, hvoraf de 23 pt. står færdige. Rummene er af forskellige størrelser, alt fra 5 – 16 m3. Der vil være adgangskontrol med egen kode, mulighed for at køre direkte til døren, således af- og pålæsning kan sikres i tørvejr, ligesom man også kan sæsonopbevare. Afhængig af størrelse koster et depotrum fra kr. 250,- pr. mdr. oplyser Carsten og pointerer ligeledes at alt er videoovervåget.
Sammen med familien ser han frem til at komme hjem til Blokhus, hvor dagligdagen nu byder på en lidt anden arbejdsopgave, men en opgave, som han glæder sig til at tage hul på.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events