Nyheder
imported

Blokhus Avis inviterer til nyt univers i 2015

Genkender du navnet; Blokhus Avis? Det er tilbage igen. Og avisens fornemste opgave er at bringe nyheder, informationer og fortælle om spændende aktiviteter og oplevelser fra hele Jammerbugten. Men der er også nye tiltag på vej!

Fremtiden:

Blokhus Avis og nyt univers

Genkender du navnet; Blokhus Avis? Det er tilbage igen. Og avisens fornemste opgave er at bringe nyheder, informationer og fortælle om spændende aktiviteter og oplevelser fra hele Jammerbugten. Men der er også nye tiltag på vej!

Tekst & Foto: Blokhus Avis

Foruden at vende tilbage til navnet Blokhus Avis vil vi fortsat komme i et oplag der dækker hele Jammerbugt kommune, Løkken og Lønstrup, så vi kan formidle til alle turisterne, gæsterne og de lokale i hele destinationen. Derudover er vi i fuld gang med at optimere vores digitale løsninger, og som du måske har bemærket, ændret på avisens layout.  Dette vil både komme brugere, læsere og annoncører til gavn. Det er Jammerbugtens egen avis – vi er talerøret for de lokale, turisterne og de erhvervsdrivende, og det vil vi fortsat være, endda i endnu højere grad. Det er vores ansvar at pleje, styrke og udvikle avisen som vores grundlæggende produkt, men derudover skal vi også følge med den stigende efterspørgsel fra vores kunder.

Dette vil, blandt mange øvrige tiltag, ske i kraft af, at vi fra 2015 præsenterer en række bloggere, som kommercielt såvel ikke kommercielt, vil beskrive og fortælle om deres oplevelser, nyheder, madopskrifter, skønhed, natur, tips & tricks og mode og tanker fra destinationen i et unikt online blogger univers.

 – Det handler om at skabe et troværdigt og ærligt blogger univers, hvor en række bloggere skriver om deres privatliv og holdninger, samtidig med at de også blogger om nogle produkter, som gavner de lokale virksomheder, siger Louise Kande.

– Og det falder i god tråd med vores destinationstanker på avisen. Vi er talerør for destinationen, og omvendt kan vi gennem blogger universet også lade destinationen være talerør for os, for det vil udelukkende være lokale eller folk med en vis form for forankring i området, som deltager som bloggere, supplerer Lotte Kande.

Vi løfter løbende sløret for de nye planer for 2015, så hold dig opdateret på www.blokhus.dk, www.facebook.dk/blokhusdk og i avisen d. 19. december.

Meld dig – er du vores nye blogger?

Vi har allerede nu fået oprettet en nuanceret bloggerbase, men vi efterspørger endnu flere bloggere indenfor temaerne: DIY, Gastronomi, kunst og sundhed. Vil du være en del af bloggeruniverset? Send en mail til blokhusavis@blokhus.dk

 

Læs om fantastiske oplevelser og events