Blokhus

Blokhus By Camping ser frem mod en travl sommer

– Ligesom i Kr. Himmelfartsferien kan Blokhus By Camping melde alt udsolgt i pinsen.
Samtidig har indehaverne, Inge Vestergaard og Karsten Jepsen, travlt med at tage mod bestillinger til sommeren – nu også fra tyske og norske campister.

Mange lange ophold
– Vi har sindssygt travlt. Normalt plejer vi at have mange korte ophold på under en uge om sommeren, men i år er der mange, som vil bo her i tre eller endda seks uger, fortæller Inge Vestergaard.
– To timer efter Mette Frederiksen fredag begyndte på sit pressemøde om grænserne, fik vi de første opkald fra tyskere, der gerne ville booke i sommerferien, fortæller hun.
Samtidig oplever Inge Vestergaard, at mange danskere dropper planerne om at køre syd på til sommer og i stedet søger til de danske feriebyer, hvor de ved, at de er garanteret en feriestemning.

Mange booker nu lange ophold i sommerferien. Foto: Vores Jammerbugt

Blokhus er kendt
– Og her er Blokhus jo meget kendt i hele landet. Vores erhvervsforening og de mange frivillige gør et kæmpe arbejde for at markedsføre Blokhus og gøre den til den attraktive ferieby, som Blokhus er, fortæller Inge Vestergaard.

Lidt stille på ny plads
Det er lidt en anden verden, når det kommer til reservationerne på parrets anden campingplads, den nyrenoverede Blokhus Outdoor Hotel & Camp, som er en campingplads, der byder naturen inden for på adressen, Kystvejen 52 mellem Hune og Rødhus.
– Her er der mere stille med reservationerne, og vi er lidt paf over det. Men det er et nyt koncept, ny hjemmeside og Facebookside samt en ny kundegruppe, lige som COVID-19 sætter sine spor, siger Inge Vestergaard.
– Vi kan se, der er interesse for det på hjemmesiden og, at folk er nysgerrige, men de er afventende og mere forsigtige, siger Inge Vestergaard.

Man kan blandt andet bo i disse store telte. Privatfoto

Camping naturligvis
Blokhus Outdoor Hotel & Camping byder på plads til ikke alene camping, men også udlejning af særlige shelters samt store telte, hvor man kan stå oprejst.
Der er blandt andet en ny stor bålhytte, køkkenhave med højbede samt naturlegeplads.
En plads, hvor man bevarer lidt luksus, men kommer ud i naturen og står op til fuglesang eller mødet med et dådyr.

Læs om fantastiske oplevelser og events