Nyheder
imported

Blokhus By Night byder på stærkt program for alle aldre

Længe åbent, konkurrencer, pandekagebagning, musik, fyrværkeri og meget mere er på programmet

Blokhus By Night i efterårsferien

Længe åbent, konkurrencer, pandekagebagning, musik, fyrværkeri og meget mere er på programmet til Erhvervsforeningen Destination Blokhus’ By Night-arrangement mandag den 17. oktober, hvor enkelte butikker i Hune også deltager.

Allerede fra kl. 11-15 er der Høstmarked, hvor boderne på Torvet i Blokhus bugner af de lækreste, friske lokale råvarer. Kl. 13 er der premiere på en vandring i Blokhus’ historie med den kendte Blokhus-personlighed, Birgit Christensen.

Børn og barnlige sjæle vil helt sikkert henrykkes over søde kaniner, geder og høns, som kan beundres og klappes på Blokhus Torv fra kl. 16. Samme sted vil pandekagebagning med den sjove børneentertainer Michael Back også være en hyggelig oplevelse i tusmørket. Eller hvad med at prøve at lave gigantiske sæbebobler?

For det voksne publikum lægger vinsmagning med udsigt hos Kalstrup op til en superhyggelig aften, som let kan fortsætte med en sving om på Blokhus Torv i selskab med Kom og Dans Aabybro og Brønderslev. I Frøkener og Fruer på Springvandstorvet kan man gætte og vinde gavekort.

Alle aldersgrupper kan samles om den festlige koncert med The Seagull’s kl. 19.30 og bagefter afslutte en aften fuld af hygge og handel med kæmpe fyrværkerishow på Blokhus Strand.

Læs om fantastiske oplevelser og events