Nyheder
imported

Blokhus er igen på landkortet

Der blev rullet tv-kabler ud, båret kameraer ind og sat lys. Danmarks Radios boligprogram, Hammerslag, var på besøg i Blokhus. Ét af vinterens ti nye programmer skulle skydes.

home præsenterer…

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse 

– Vi har 2 emner med i Hammerslag-udsendelsen der blev optaget i uge 25 og bringes i starten af december. Et super lækkert hus fra Ferren Syd og et yderst centralt, lille og charmerende hus fra Blokhus bymidte, fortæller Mikael Thomsen, Daglig leder, home Blokhus.

Morten Bolvinkel, Journalist og redaktionssekretær ved Hammerslag, påpeger, at sammensætningen af boliger i de enkelte programmer er vigtige.

– Vi går så vidt muligt efter tre forskellige boligtyper i programmerne. Én, som vi kalder ”den almindelige bolig”, hvor de fleste danskere kan være med prismæssigt. Dernæst ”den specielle bolig”, som gerne må være lidt utraditionel i forhold til indretning, materialevalg og beliggenhed. Og endelig en bolig med noget wow-effekt – altså en bolig, som er lidt eksklusiv og gerne også har en rigtig god beliggenhed i det pågældende område. Det er ofte også en bolig i den højere prisklasse, selvom det nu ikke i sig selv er noget krav. For wow-effekten kan jo lige så godt ligge i kontrasten i boligpriserne. Altså det, at man nogle steder i landet kan få en fantastisk bolig, som måske koster det tredobbelte andre steder.     

– Jeg tror, at de to emner, vi fra Home repræsenterer i programmet, har nogle interessante historier i husene i et yderst populært område, forklarer Mikael fra home, da vi spørger ham, hvorfor han tror, at netop disse emner er valgt ud af DR.

DR optog materiale til de sidste tre af ti nye programmer, der sendes i efteråret frem til og med december.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events