Nyheder
imported

Blokhus er modemekka

Tirsdag aften beviste Blokhus endnu engang at det er en ferieby med modebutikker der har fingeren på pulsen. Der var nemlig modeshow på Blokhus Fiskerestaurant

 Tirsdag aften beviste Blokhus endnu engang at det er en ferieby med modebutikker der har fingeren på pulsen. Der var nemlig modeshow på Blokhus Fiskerestaurant.

Alle 70 billetter var revet væk så det var en glad arrangør, John Andersen fra Blokhus Fiskerestaurant, der kunne byde velkommen til "Mad & Mode – Kun for kvinder" aften.

Sammen med Seaside, Kalstrup, Jakobe Interiør & Mode, Kirkensgaard Mode & Stil, Glaskunst Blokhus samt Frisørhuset i Pandrup, satte man hele aftenen focus på efterårets og vinterens hotte nyheder.

John Andersen bød de mange piger velkommen, og var selv aftenens konfrencier – Foto: Blokhus Avis / blokhus.dk

Og det blev på mange måder en imponerende forestilling for de der havde været heldig at få billet i god tid.

De charmerende modeller fik virkelig vist masser af flot tøj og gav rigelig inspiration til en indkøbstur i Blokhus. Alle modellerne var selvfølgelig hårstylet af Frisørhuset i Pandrup.

Modellerne gav sig god tid og der var mulighed for at kigge ekstra godt på tøjet og mærke kvaliteten. Og netop kvaliteten af modebutikkerne er noget af det der har givet Blokhus et godt rygte rundt omkring.

Der var masser af hyggesnak rundt omkring bordene – Foto: Blokhus Avis / blokhus.dk

Maden fik masser af roser fra de fremmødte. Køkkenchef Simon Emil Christensen havde sammen med det resterende personale virkelig lagt sig i selen for at aftenen ikke kun skulle blive en nydelse for øjnene men også for smagssanserne.

– Det var bare en fantastisk menu, roste en af gæsterne, Joanna Haaning fra Brønderslev.

Maden var helt i top, her den lækre dessert der blev rost til skyerne – Foto: Blokhus Avis / blokhus.dk

Efter spisning og modeshow, var det tid til uddeling af præmier og her var samtlige gæster heldige. Der var nemlig mindst en gevinst til hver.

Aftenen sluttede af med at de nysggerige piger kunne kigge nærmere på tøjet og gøre et godt køb.

Under pauserne og efter modeshowet, var der mulighed for at købe modetøj i de små, -til lejligheden opsatte, butikker i restauranten – Foto: Blokhus Avis / blokhus.dk

Der var gevinster for 35.000 kr. – Foto: Blokhus Avis / blokhus.dk

Alle fik en gevinst med hjem, og nogle var endda heldig at vinde flere – Foto: Blokhus Avis / blokhus.dk

John Andersen var meget tilfreds med aftenens forløb.

– Vi skal lige evaluere, selve modeshowet varede nok for lang tid, men det er jo første gang vi laver denne type af arrangement, så det har vi jo lært til en anden gang, fortæller han med et tilfreds – men træt – smil.

Målt på reaktionerne fra gæsterne er der ingen tvivl om at pigerne havde en god aften, og det var da også en optimistisk arrangør der godt turde love et lignende arrangement næste år.

– Ja det er helt sikkert, det var jo en rigtig god aften for vores gæster, og sådan en oplevelse skal de ikke snydes for en anden gang.

Der er ingen tvivl om at der igen vil blive inviteret til modeshow i Fiskerestauranten – Foto: Blokhus Avis / blokhus.dk

Selv om arrangementet trak lidt længere ud end planlagt var gæsterne glade for en god og hyggelig aften – Foto: Blokhus Avis / blokhus.dk

Flot tøj fra Jakobe Mode og Interiør – Foto: Blokhus Avis / blokhus.dk

Blokhus er kendt for kvaliteten af modebutikkerne, her et godt bud fra Kalstrup – Foto: Blokhus Avis / blokhus.dk

Også Kirkensgaard i Hune deltog i arrangementet – Foto: Blokhus Avis / blokhus.dk

Supersmart tøj fra Seaside – Foto: Blokhus Avis / blokhus.dk

En af Jakobe Mode og Interiør´s modeller lige før hun "skulle på" – Foto: Blokhus Avis / blokhus.dk

Efterårets og vinterens mode blev vist fra sin flotteste side, her en model fra Kalstrup – Foto: Blokhus Avis / blokhus.dk

Det var muligt at komme helt tæt på og mærke kvaliteten af tøjet. Her en model fra Kirkensgaard i Hune – Foto: Blokhus Avis / blokhus.dk

Modellernes smarte hår blev sat af Frisørhuset i Pandrup – Foto: Blokhus Avis / blokhus.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events