Blokhus

Blokhus Fiskerestaurant tager hul på sæsonen

Hele restauranten er gjort klar til at modtage gæster i påsken

Blokhus Fiskerestaurant er placeret helt centralt på Strandvejen 2 midt i byen. Men det er først og fremmest det, restauranten kan tilbyde gæsterne, der har gjort stedet meget populært, nemlig fantastisk god mad og en hyggelig atmosfære. Restauratør Olav Pedersen fortæller, at Blokhus Fiskerestaurant åbnede dørene for den nye sæson 21. marts, hvorefter der holdes åbent i hele påsken. Derefter er restauranten åben i alle weekender (torsdag til søndag) og fra 1. juni hver dag.

Seafood og Roastbuffet - frokost og aften

Og det er en velforberedt Blokhus Fiskerestaurant, der har linet op til åbningen af sæson 2024. En ny kunstners værker (Marlene) pryder væggene med malerier, hele restauranten er nymalet, der er nye planter, og alt er i det hele taget shinet op og gjort klar til at modtage masser af spisende gæster. Og gæsterne går ikke forgæves efter det, der har gjort Blokhus Fiskerestaurant så populær. Den legendariske Seafood og Roast Buffet kører videre som både frokost og aftenbuffet. Den indeholder, som navnet siger, først og fremmest en storslået kombination af lækre og friske fisk og skaldyr fra Hirtshals fiskeauktion som eksempelvis røget ål, røget laks, gravad laks, gravad kulmule og friske skaldyr – og for gæster, der ikke spiser fisk, bydes der endvidere på både lækkert okse- og svinekød, der i øvrigt parteres på huggeblokken var Olav Pedersens fars slagterbutik. Der præsenteres endvidere i den kommende sæson en ny spændende vinmenu. I det hele taget er menukortet på Blokhus Fiskerestaurant både spændende og inspirerende.

Blokhus fiskerestaurant

Hyggelig og gæstfri atmosfære

Til at servicere gæsterne har Olav Pedersen en stab af trofaste, dygtige og loyale tjenere og servitricer, ligesom den velkendte og estimerede køkkenchef Feras er på banen igen. Olav Pedersen og hans personale lægger stor vægt på, at den gode kvalitetsmad og de gode og liflige vine m.v. indtages i en hyggelig atmosfære præget af venlighed, godt humør og en følelse af menneskelig varme og gæstfrihed. Er der et behov for at få de gastronomiske oplevelser med sig hjem, tilbyder Blokhus Fiskerestaurant også mad ud af huset, fortæller Olav Pedersen, som glæder sig til både et gensyn med stamgæster og til at byde nye gæster velkommen.

Læs om fantastiske oplevelser og events