Nyheder
imported

Blokhus lige ved og næsten

Det startede rigtig skidt, men Blokhus FC kom nogenlunde tilbage i dagens kamp mod Vejle

Desværre var det ikke nok til at hive point ud af kampen. Blokhus tabte 1-2 til et Vejle Boldklub Kolding hold der var til at snakke med i 2. halveg.

Allerede efter 1 minut og 20 sekunder kom gæsterne foran på et flot kontraangreb, og så var det lige som om at Blokhus spilleren ikke rigtig havde troen på det længere. Man kunne ikke rigtig fået noget konstruktivt ud af det i angrebssituationerne.

Desværre blev det ikke bedre af at Vejle Boldklub Kolding kom foran 0-2 på en perle af et frisparksmål.

Hvad Søren Kusk har sagt i pausen skal være usagt, men det var som om at det var et forandret Blokhus der gik på banen til 2. halveg.

Man kombinerede fint og fik flere gode muligheder. Og i det 69 minut kom der igen stemning blandt de 442 tilskuere.

Mark Tubæk eksekverede et frispark direkte bag gæsternes målmand, og så var kampen igen åben.

De sidste 20 minutter pressede Blokhus FC fint, og det kom til flere gode muligheder, men desværre uden det forløsende mål. I kampens sidste minutter fik gæsterne en kæmpe mulighed for at gøre det til 1-3. Det lykkedes for en af gæsterne at skyde bolden over et totalt frit Blokhus mål.

Desværre for Blokhus har rundens andre resultater ikke rigtig flasket sig. Hjørring slog lidt overraskende FC Vestsjælland, Roskilde vandt på udebane over FC Fredericia og Hobro vandt sensationelt 1-0 over Randers.

Dermed er der 9 point op til en redning for Blokhus FC. Der resterer 9 runder af sæsonen. 

Læs om fantastiske oplevelser og events